• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Španović prvi put u javnosti od razvoda: Proglašena za atletičarku godine! (FOTO)

Ivana Španović zvanično najbolja atletičarka Srbije za 2023. godinu.

 Ivana Španović najbolja atletičarka u 2023 Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Ivana Španović proglašena je za atletičarku godine u izboru Srpskog atletskog saveza (SAS) za 2023. godinu. To nije nikakvo iznenađenje ako se zna da je Španović došla do zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, gdje je skokom od 7,14 metara bila daleko bolja od konkurencije. Takođe, Ivana je dominirala i u Dijamantskoj ligi i peti put u karijeri zauzela prvo mjesto, dok je bila bronzana na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Budimpešti.

Zbog svega toga nije bilo nikakve dileme da je Ivana Španović najbolja atletičarka Srbije za 2023. godinu, pa joj je danas uručena i nagrada. Ujedno, ovo je bilo prvo pojavljivanje naše najbolje atletičarke od kada se razvela od supruga Marka Vulete sa kojim je kratko bila u braku. Pogledajte kako je Ivana zablistala danas:

"Ovo je prva godina da nisam spremila govor, svima koji su se pridružili SAS želim godinu za pamćenje, što je do nas, nećemo vas razočarati. Nama sportistima i trenerima želim da ne odstupamo od principa i onim zbog čega smo ono što jesmo. Želim vam svima uspjeh i da se vidimo ovdje i sljedeće godine", naglasila je Ivana Španović koja će u Parizu ovog ljeta pokušati da dođe do jedinog zlata koji joj nedostaje - olimpijske.

Pored nje, nagradu za najboljog atletičara dobio je Elzan Bibić. "Prvi put sam pod ovakvom tremom jer sam pred ovakvim velikanima, htio bih da se zahvalim čelnicima Srpskog atletskog saveza, čestitam i svim dobitnicima i nadam se da će ovo biti samo dodatni podstrek za sezonu koja je pred nama", rekao je atletičar iz Novog Pazara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC