• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američka zvijezda uhapšena zbog pokušaja ubistva! Ženu pronašli sa tri prostrelne rane, kraj nje ležao ranjeni muškarac

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još jedan užasan slučaj u Americi.

 Trej Holi uhapšen zbog pokušaja ubistva Izvor: John Korduner/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Zvijezda američkog fudbala Trej Holi, igrač univerziteta LSU, uhapšen je i optužen po više tačaka, među kojima su pokušaj ubistva drugog stepena, teško oštećenje imovine i nedozvoljeno korišćenje oružja. Prema saopštenju nadležnih, policija je zatekla žensku osobu u "kritičnom stanju" i sa tri rane nastale vatrenim oružjem. Takođe, upucan je i jedan muškarac, u nogu. Policija je utvrdila da su krivično djelo načinile tri različite osobe, koje su naizmjenično pucale. Nezvanično, pucnjava je nastala poslije sukoba u tom apartmanu.

On se sam predao policiji i u lokalnoj policijskoj stanici Baton Ruž u državi Luizijana rečeno je da se očekuju nova hapšenja u ovom slučaju. U vezi sa istim slučajem već su još dvije osobe u pritvoru i vodeći američki mediji ne objavljuju njihov identitet, već se usredsređuju samo na Holija, kome je predviđana uspješna karijera i u profesionalnoj, NFL ligi.

U ovom trenutku, dok je u zatvoru, njegov tim neće ni razmišljati o tome kada i kako će se vratiti, jer je "LSU" odmah saopštio da ga je suspendovao na neodređeno. "Svjesni smo da je naš student-sportista uhapšen u vezi sa pucnjavom u Okrugu Junion. Taj student-sportista suspendovan je na neodređeno sa svih aktivnosti tima, u skladu sa pravilima našeg sportskog sektora. Nećemo dalje iznositi komentare dok traje sudski postupak", saopštio je prestižni koledž.

Ovaj slučaj dodatno je uznemirio ljubitelje američkog sporta praktično 24 sata nakon masovne pucnjave tokom proslave titule u Kanzas Sitiju, u kojoj je život izgubila jedna osoba, majka dvoje djece.

(MONDO - M.Š)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC