• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brejdi potpisao najveći ugovor u istoriji, a neće da ga ispoštuje?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Tom Brejdi je potpisao basnoslovan ugovor na kraju igračke karijere, ali ne vjeruju baš svi da će dobiti novac koji mu je obećan.

 Američki mediji - Tom Brejdi neće izdržati 10 godina kao NFL konsultant Izvor: Profimedia

Tom Brejdi je konačno završio svoju NFL karijeru 2022. godine nakon sedam osvojenih Superboulova, u kojima je pet puta bio MVP. Legendarni kvoterbek Nju Inglanda je posljednje tri sezone odigrao u Tampa Bej Bakanirsima, a nakon kraja aktivnog igranja potpisao je ugovor vredniji od onoga koji je imao tokom igračke karijere.

Potpisao je desetogodišnji ugovor sa "Foksom" vrijedan 375.000.000 dolara. Obavezao se da će ovoj kompaniji biti stručni konsultant za NFL mečeve, a sada medijski analitičar Ričard Deič tvri da sigurno neće dobiti taj novac! Čekamo da Tom Brejdi od naredne sezone postane "kolor komentator" kako to Amerikanci zovu, a iako Ričard Deič smatra da će se on dobro snaći u toj ulozi teško mu je da povjeruje da će izdržati deset godina na poslu.

"Kladio bih se u sopstveni novac da Tom Brejdi neće kompletirati ugovor sa Foksom. Ne mogu da vam kažem koliko će godina biti tamo, ali mi djeluje nevjerovatno da će ispoštovati svih deset godina ugovora", naveo je on. 

Tom Brejdi je nakon 23 sezone u NFL-u završio karijeru i za sada se smatra za najvećeg sportistu u američkom fudbalu ikada. Ima 46 godina i sigurno je da ćemo ga naredne sezone slušati u prenosima na "Foksu", a ostaje da se vidi da li će ispoštovati kompletan ugovor.  Ukoliko bi ispoštovao cijeli ugovor za 10 sezona bi zaradio tek četvrtinu novca manje nego tokom cijele karijere u kojoj je inkasirao oko 450.000.000 dolara.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC