• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najboljeg u istoriji godinama varala žena!? Tom Brejdi optužio Žizel Bundšen pred svima

Tom Brejdi je navodno "prihvatio" da ga je bivša supruga Žizel Bundšen godinama varala sa instruktorom borilačkih vještina.

 Supruga varala Toma Brejdija Izvor: Jeffrey Mayer / Alamy/ Profimedia

Najbolji igrač u istoriji američkog fudbala Tom Brejdi (46) bio je dugo u skladnom braku sa poznatom brazilskom manekenkom Žizel Bundšen (43) sve do oktobra 2022. godine. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju još davne 2006, vjenčali su se tri godine kasnije i dobili su sina i kćerku, međutim pred kraj Brejdijeve karijere stvari su počele da "izmiču kontroli" i činilo se logičnim da moraju da krenu različitim putevima.

Navodno je Žizel Bundšen bila nezadovoljna što Brejdi "nikako neće da se penzioniše", čak se i vraćao američkom fudbalu nakon objavljivanja kraja karijera, pa zbog toga nikada nije kod kuće (igrao je sve do kraja sezone 2022/23). Međutim, sada jedan od najomiljenijih američkih sportista tvrdi da je za sve kriva bivša supruga.

Kako je Brejdi ispričao za engleski tabloid "Dejli Mejl", on je "prihvatio još prije mnogo godina" da je Žizel Bundšen u romantičnoj vezi sa istruktorom džijudžicua Hoakimom Valenteom, a sa kojim je primjećena na odmoru već mjesec dana poslije ozvaničenja razvoda. Dakle, Brejdi tvrdi da je njegova bivša supruga bila nevjerna i da je njen odnos sa instruktorom džijudžicua trajao mnogo duže nego što se u prvi mah činilo. Ipak, zvanično su u vezi od juna 2023...

"Ako hoće da ljudi misle da se zabavljaju od prošlog juna, neka bude tako, ali su zajedno mnogo duže i uopšte nisu išli polako. Tom je to prihvatio", ispričao je izvor za britanski tabloid i rekao da se Brejdi potpuno pomirio sa tim, dok je i sam kvoterbek poslije braka imao "nekoliko veza i vezica".

Pogledajte i kako izgleda lijepa Žizel Bundšen, jedna od najpoznatijih manekenki ovog vijeka:

Navodno, u kratkoj vezi sa Tomom Brejdijem bila je i ruska manekenka Irina Šajk:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC