• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal 681 dan čekao da zaigra na šljaci, pa izdominirao! Rafa se vratio i pregazio Italijana, sad ga čeka Aleks!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal vratio se na teren u Barseloni i upisao pobjedu. Na šljaci je posljednji put igrao na Rolan Garosu 2022. godine...

 Rafael Nadal pobijedio Flavija Kobolija Izvor: Pau Barrena / AFP / Profimedia

Rafael Nadal vratio se na teren i upisao pobjedu na turniru u Barseloni. Rutinski je savladao Flavija Kobolija (Italija) - 6:2, 6:3! Pitanje pobjednika nije se postavljalo ni u jednom momnentu. Ruku na srce nije ni ovaj anonimni italijanski teniser pravi reper za formu Španca u ovom momentu.

Bez obzira na sve to, Rafa je posljednji put na šljaci igrao na Rolan Garosu 2022. godine, od tada je prošao 681 dan. Ali, kada ste "kralj šljake", onda ništa od toga nije toliko važno. Velika pobjeda za Nadala koji je početkom ove godine igrao u Brzibejnu i poslije tog turnira odlučio je da se povuče sa Australijan opena, isto je uradio i pred Indijan Vels i Monte Karlo.

Čekao je momenat da se osjeti u potpunosti spremnim da se bori za pehar, a ne samo da učestvuje na turniru reda radi. Naredni rival biće mu Aleks de Minor (Australija) koji je kao četvrti nosilac bio slobodan na startu takmičenja. On je prije nekoliko dana žestoko namučio Novaka Đokovića u Monte Karlu.

Nadal je iskoristio zaštićeni renking i biće među nosiocima na predstojećem Rolan Garosu. Što se tiče turnira u Barseloni treba spomenuti i da je Dušan Lajović pobijedio Dijega Švarcmana (6:1, 6:2) i da ga čeka šesti favorit Ugo Umber, kao i da je Andrej Rubljov izgubio od Brendona Nakašime (6:4, 7:6).

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC