• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak zove Rafu na koktel! Na početku igrali ajnc, a za kraj idu na plažu: "Pričaćemo kad ostavimo rekete"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković i Rafael Nadal u Monte Karlu su igrali ajnc, a srpski as ga sad zove na plažu.

 novak djokovic zove rafaela nadala na plazu Izvor: Youtube/ Tennis TV/Screenshot

Novak Đoković napada titulu u Monte Karlu, Rafael Nadal se povukao prije samog žrijeba. Njihov potencijalni duel navijači neće biti u prilici da gledaju na prvom turniru na šljaci. Dok se čeka da se španski as oporavi i vrati na teren mnogi su se prisjetili jednog njihovog druženja, a o velikom rivalu je pričao i Srbin.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz 2008. godine kada su Nole i Rafa bili u jednom kazinu u Monte Karlu i tom prilikom su igrali ajnc. To je bilo na početku njihovih karijera. Mnogi se nadaju da će ih bar još jednom vidjeti na suprotnim stranama mreže. "Šljaka mu je omiljena podloga, znamo šta je sve uradio na šljaci. Zbog tenisa i Rolan Garosa bilo bi lijepo da igra tamo. Bilo bi lijepo i da odmjerimo snage bar još jednom prije odlaska u penziju", rekao je Novak u intervjuu za "Eurosport".

Bivša francuska teniserka Aliz Lim pitala ga je da odabere i neki od omiljenih mečeva koji je igrao sa Nadalom. "Imali smo mnogo dobrih mečeva, moram da izaberem neki koji sam ja dobio. Recimo finale u Melburnu kad smo igrali oko šest sati, kao i prvi put kada sam ga dobio u Monte Karlu i na Rolan Garosu. Mnogo više sam gubio od njega na šljaci, pa moram da izaberem ova tri gdje sam ga dobio", sa osmijehom je odgovorio Srbin.

Njih dvojica odigrali su najviše mečeva u istoriji tenisa, Novak vodi u pobjedama - 30:29. "Stvarno smo dugo igrali, pravo rivalstvo, cijenićemo više to kada budemo u penziji. Dok igraš i dok se takmičiš, nemaš mnogo vremena da razmišljaš. Čak i kad osvojiš grend slem, za nedjelju-dvije imaš novi turnir. Putovanje nikad ne prestaje, to je sve lijepo, ali ti ne daje vrijeme da razmišljaš o tome. Kada ostavimo rekete po strani, možemo da pijemo mohito na plaži i da se prisjećamo", zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Novak Djokovic na treningu u Beogradu
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC