• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković poslao poruku podrške Nadalu

Novak Đoković je još jednom pokazao veličinu pružajući podršku Rafaelu Nadalu da se što pre oporavi.

 Novak Đoković poslao poruku podrške Nadalu Izvor: YouTube/ Rolex Monte-Carlo Masters/Instagram/Djokernole/Screenshot

Rafael Nadal je ponovo povrijeđen i morao je da se povuče uoči početka mastersa u Monte Karlu. Njegove izjave su zabrinjavajuće i sada se već postavlja pitanje da li će ikada više igrati tenis, ali se svi nadaju da to nije kraj. Među njima je i Novak Đoković koji je dao podršku svom najvećem rivalu, bodreći ga pred sezonu na šljaci.

Više puta je Đoković isticao da se nada da će se Nadal oporaviti i da će imati "posljednji ples" kako i dolikuje, a što bi voljeli da vide i svi teniski zaljubljenici.

"Nadal je legenda našeg sporta, a ja kao veliki ljubitelj tenisa se nadam da će biti na Rolan Garosu. Važno je za tenis da igra, posebno ove godine, za koju je rekao da je možda njegova poslednja. Niko sem Rafe nema pravo da govori šta je prava stvar za njega", rekao je Đoković koji je takođe priznao da u ovom trenutku nije najbolji na svijetu.

Interesantno, Rafael Nadal nije bio ovako velikodušan prema Novaku Đokoviću kada je imao priliku da "ispadne faca". Tako se svi sjećamo kako se radovao kada je Nole deportovan iz Australije uoči početka turnira, a potom se Nadalu "otvorila rupa" u žrijebu i sve je učinio kako bi konačno slavio u Melburnu.

"Reći ću vam nešto, jasno je da je Novak Đoković bez sumnje jedan od najvećih tenisera u istoriji. Ali, nijedan teniser u istoriji nije važniji od turnira, zar ne? Igrači dolaze i odlaze, stižu novi. Niko nije vječan, pa ni Novak, Rodžer, Berg ili ja... Tenis nastavlja dalje. Australijan open je važniji od svakog tenisera. Ako bude igrao, u redu. Ako ne bude, Australijan open će biti sjajan i sa njim i bez njega", rekao je Nadal koji je mogao da pruži podršku Đokoviću i možda na neki način spreči njegovu deportaciju, ali tada mu je sopstveni interes bio važniji.

Podsjetimo, Novak Đoković sledeće nedelje počinje učešće na mastersu u Monte Karlu gdje će biti povlašćen u prvom kolu i u drugom će najvjerovatnije igrati protiv Romana Safijulina. Inače ima vrlo težak žrijeb, pošto ako hoće do titule - koju u svojoj "drugoj domovini" nije osvojio od 2016. godine - moraće da pobijedi i Alkaraza i Sinera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC