• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković zbog djece u Crnoj Gori postao klovn! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski sportista oduševio djecu u Tvitu, gde prikuplja snagu za nastavak sezone.

 novak djokovic u kostimu klovna igrao tenis sa decom u tivtu video snimak Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Twitter/MilicaM84932667/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković prethodnih dana se u Beogradu pripremao za naredne izazove, ali trenutno se ne nalazi u glavnom gradu Srbije. Prije obaveza na turnirima u Rimu i Parizu odlučio je da posjeti Crnu Goru, a prvog dana maja našao se u Tivtu. Na šetalištu Pine, u samom centru grada, srpski sportista je obučen u kostim klovna igrao tenis sa djecom!

Novak se potrudio da partija tenisa na obali mora bude nesvakidašnja, pa su pored njega uživali i svi prisutni u centru Tivta. Sa maskom ispod koje se ipak naslućivali da je riječ o jednom od najboljih sportista svih vremena Đoković se pojavio na obali, a tamo je razmjenjivao udarce sa djevojčicama i dječacima koji će ovaj dan zauvijek pamtiti. Pogledajte kako je to izgledalo:

Igranje sa klincima u Tivtu sigurno će mnogo uticati na Novaka Đokovića, koji je često isticao da mu punjenje baterija i sakupljanje pozitivne energije veoma znače za rezultate na teniskom terenu. Pred njim je veoma važan dio sezone - nastup na prestižnom turniru u Rimu, zatim Rolan Garos, kratak prelazak na travu i učešće na Vimbldonu, a zatim povratak šljaci i borba za zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Upravo će dva grend slema i Olimpijske igre biti najveći izazovi za Đokovića ove godine, posebno kada se ima u vidu da još nije osvojio titulu na ATP turnirima u 2024. I pored toga, Novak Đoković odbija sve napade svojih najvećih rivala, pa će na prvom mjestu ATP liste provesti najmanje 426 nedjelja, proslaviti 37. rođendan i vjerovatno dočekati drugi grend slem sezone.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Novak Djokovic na nastupu Severine
Izvor: Instagram/danielacotic
Izvor: Instagram/danielacotic

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC