• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dešava sa Alkarazom!? Ponovo je povrijeđen, povukao se sa mastersa u Rimu

Karlos Alkaraz muku muči sa povredama, a tek je stupio na veliku scenu.

 Alkaraz se povukao sa mastersa u Rimu Izvor: DiaEsportivo / Actionplus / Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz ponovo je povrijeđen. Nakon što je eliminisan u četvrtfinalu Madrida, Alkaraz je donio odluku da se povuče sa mastersa u Rimu, što znači da neće igrati nijedan turnir uoči početka Rolan Garosa (igra se od 20. maja). Tešku odluku je donio poslije konsultacija sa svojim timom i saopštio je javnosti.

"Osjetio sam bol dok sam igrao u Madridu, blagu nelagodnost sam osjećao u ruci. Danas su testovi pokazali da imam otok na mišiću podlaktice, što je posljedica prethodne povrede. Nažalost, neću moći da igram u Rimu. Moram da se oporavim da bih mogao da igram potpuno spreman, bez ikakvog bola", poručio je Alkaraz u poruci na Tviteru koja je razočarala brojne njegove navijače.

Ovo je već ko zna koji put u posljednje dvije godine da Alkaraz mora da odustane zbog povrede, a posljednju u nizu "prijavio" je pred Monte Karlo sa koga se povukao i prije početka, dok potom nije igrao ni u Barseloni. Prethodno je osvojio Indijan vels, ali se u Majamiju i Madridu (gdje je ispao u četvrtfinalu) nije proslavio, dok znamo da je i na Australijan openu zaustavljen u četvrtfinalu.

S obzirom na to da je prošle godine u Rimu stigao samo do drugog kola, neće izgubiti veliki broj bodova na ATP listi. Ali, mogao bi da izgubi korak za Novakom Đokovićem, kao i Janik Siner koji je takođe povrijeđen.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC