• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniserka nestala sa ocem, odnijela sto od pola tone: Duguje novac na sve strane, a sada i krade stvari!?

Autor Dragan Šutvić

Skandalozne optužbe na račun poznate italijanske teniserke.

 Kamila Đorđi ukrala namještaj iz kuće  Izvor: ULISES RUIZ / AFP / Profimedia

Bivša italijanska teniserka Kamila Đorđi (32) u centru je skandala, jer je otkriveno da je živjela mejsecima u jednoj vili blizu Firence i da je iz nje iznijela gomilu skupocjenih antikviteta, koje nije platila. Tamošnji list "Korijere dela Sera" objavio je svjedočenje uznemirenog vlasnika kuće u kojoj je Kamila stanovala.

"Ne samo da su otišli bez riječi, ostavivši za sobom i šest mjeseci neplaćene kirije, već je sa njima nestala i polovina namještaja. Persijski tepisi, luksuzni namještaj, stari antikvitetni sto od 500 kilograma... Govorimo ovde o šteti u vrijednosti između 50 i 100 hiljada evra", rekao je vlasnik za "Republiku".

"Pisao sam njenom ocu, da moraju da mi vrate stvari, a odgovorio mi je da su u pitanju predmeti male vrednosti...", objasnio je on.

U prethodnom periodu često je pisano o Italijanki koja je iznenada ostavila tenis poslije četiri osvojene titule i poslije značajnih uspjeha na najvećoj sceni, uključujući nastupe u četvrtfinalu Vimbldona 2018. i u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju 2021. godine. Kamila Đorđi je naprasno završila karijeru nakon što je utvrđeno da je pod istragom nadležnih finansijskih vlasti zato što je dugovala novac za porez, a navodno je ostala dužna i 500.000 dolara teniskoj federaciji Italije. Takođe, pojavili su se i navodi da je lažirala i potvrdu da je vakcinisana protiv kovida.

Ovako izgleda Kamila Đorđi:

Vlasnik vile u kojoj je teniserka odsjedala ne bavi se previše njenim dugovanjima prema državi. Samo traži da se njemu isplati šta je potrebno. "Ne znam da li je istina i koliko novca duguje državi, ali znam šta duguje nama. To što je odneseno iz kuće je dio mog života i života moje majke. Hoću to nazad!"

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC