• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kum Novaka Đokovića je fudbaler rođen u Čapljini, a kuma jedna od najljepših Srpkinja (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković pričao je o svom kumu Nevenu Markoviću, koji se ne eksponira često u javnosti, ali je Noletu jedna od najvažnijih osoba u životu.

 ko je kum novaka djokovica neven markovic Izvor: ATA images/Antonio Ahel/YouTube/Canal+ Sport/Instagram/Nataša Derikonja

Novak Đoković uživa u Ženevi i pred početka turnira na kojem učestvuje od srijede i svog 37. rođendana odlučio je da gleda fudbal. Tako je mnoge iznenadio što je prisustvovao utakmici između Serveta i Jang Bojsa. Nije to bila slučajnost, već je razlog što je odabrao baš taj meč bio njegov kum i vršnjak, Neven Marković (37).

Otkrio Novak to i na konferenciji za medije, u razgovoru sa tamošnjim novinarima. "Moj najbolji prijatelj i kum na mojoj svadbi bio je fudbaler Serveta. Igrao je ovdje prije 12-13 godina. Tada sam prvi put došao da gledam Servet zbog njega, podržavao sam njega i klub. U ponedjeljak sam došao sa porodicom koja živi ovdje, moja rođaka se udaje za jednog igrača Serveta, tako da je tu povezanost sada. Zato sam uz klub, pružao sam mu podršku. Bilo je lijepo iskustvo", rekao je Đoković.

Uslijedilo je i pitanje o tome ko mu je kum. "Moj kum se zove Neven Marković. Igrao je za Servet, ne sjećam se tačno do kad. Bio sam ovdje zbog njega, bio je dosta fizički jak igrač", nasmijao se Nole.

Onda je započeo kratak razgovor sa jednim od novinara koji je rekao da ga se sjeća i to kao da je šokiralo Novaka. "Sjećate ga se? Stvarno! Nisam fudbalski stručnjak, ali je on lud čovjek", poručio je Đoković sa širokim osmijehom.

Ko je Novakov kum Neven Marković

Izvor: Ed Zurga / Getty images / Profimedia

Novak i Neven se znaju još od djetinjstva. Neven je rođen 20. februara 1987. godine u Čapljini, igrao je na poziciji lijevog beka i profesionalnu karijeru počeo je u Radu. Klubu sa Banjice, dijelu Beograda u kom su odrasli zajedno. Imao je kratku epizodu u Mladosti iz Lučana i onda je otišao u inostranstvo i igrao za Vaslui (Rumunija), Kerkiru (Grčka), NK Zagreb, Doksu (Grčka), Sporting Kanzas (MLS), a u Servetu je bio od 2013. do 2015. godine. Potom je otišao u Lehiju Gdanjsk i tamo je završio karijeru.

Novak je bio kum na Nevenovoj svadbi sa Aleksandrom Tanasković 2015. godine, a pet godina kasnije su se njih razveli i zajedno imaju ćerku Inu. Potom se fudbaler 2022. godine oženio sa Natašom Derikonjom koja se takođe bavi modelingom i jedan je od najljepših srpskih modela. Novak i Jelena bili su na toj svadbi:

Takođe, Neven je bio pod manastirom Ostrog u oktobru prošle godine i krstio je Novakovu djecu, sina Stefana i ćerku Taru.

Ovo je Nataša Derikonja

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:31
Novak Djokovic u Areni
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC