• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači zabrinuti zbog Novaka Đokovića! Kamera uhvatila težak trenutak - ovo nismo željeli da vidimo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zabrinjavajuća scena iz Ženeve gdje je Novak Đoković igrao polufinale.

 Novaku Đokoviću se tresla ruka tokom meča protiv Mahača Izvor: X/Virim_iz_coska/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković eliminisan je u polufinalu turnira u Ženevi, gdje je nakon tri seta od njega bolji bio češki teniser Tomaš Mahač - 6:4, 0:6, 6:1. Taj rezultat znači da će Novak Đoković drugi grend slem u sezoni dočekati bez ijednog odigranog finala, što se srpskom sportisti nije često dešavalo u dosadašnjem dijelu karijere. Još više brine stanje u kojem se Đoković trenutno nalazi, pošto djeluje da nije potpuno spreman za najveće izazove...

Kamere su tokom meča u Ženevi uhvatile detalj koji je silno zabrinuo navijače novaka Đokovića. Tokom jedne pauze, dok je ustima prinosio flašicu sa tečnošću, Novaku se tresla desna ruka. Taj detalj dogodio se još u prvom setu, a Novak Đoković je nakon njega odigrao još puna dva seta i pokušavao da izbori finale!

"Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerovatnu mučninu tokom prvog dijela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Mahača, koji je zaslužio pobjedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Volio bih da zaboravim", rekao je Novak nakon meča zabrinut za svoju formu. Pogledajte kako se trese ruka Novaku Đokoviću:

Drugi grend slem u Parizu počinje u nedjelju, a Đoković će i prije toga na teren. Novaku je plan da prvi put izađe na šljaku u glavnom gradu Francuske u subotu popodne, za kad mu je zakazan trening. Nada se najbolji svih vremena da će na Rolan Garosu biti više spreman za tenis. "Nije lijepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos", rekao je srpski teniser.

Podsjećamo, novak Đoković na Rolan Garosu brani trofej osvojen prošle sezone, kada je u finalu bio bolji od Karlosa Alkaraza. Drugi grend slem u sezoni srpski teniser osvojio je tri puta u karijeri i ovo je veliki turnir na kojem je najmanje uspješan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC