• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miša krenuo u osvetnički pohod! Trojici se revanširao, sad prijeti i grend slem šampionu usred Pariza!

Autor Nemanja Stanojčić

Miomir Kecmanović pokušaće da se revanšira i Danilu Medvedevu za poraz baš na pariskoj šljaci od prije dvije godine. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanočića.

 Miomir Kecmanović želi da se revanšira Medvedevu na Rolan Garosu Izvor: EPA-EFE/Juanjo Martin

Miomir Kecmanović krenuo je u osvetnički pohod. U razmaku od nekoliko mjeseci revanširao se nekim igračima od kojih je gubio. Prvo Dijegu Švarcmanu (Argentina), pa Kasperu Rudu (Norveška) u Rimu i sada onda i Tijagu Monteiru (Brazila) i to baš u prvom kolu Rolan Garosa i to u atmosferi koja je ličila na fudbalsku.

Sada ima još jedan cilj. Da isto učini i protiv Danila Medvedeva. Protiv Rusa je odigrao tri meča do sada, sva tri je izgubio, a prvi je bio baš na pariskoj šljaci 2022. godine. Priznao je i srpski teniser da mu je to velika želja.  "Igrali smo baš ovdje na stadionu 'Suzan Lenglen. Nadam se da će ovaj put da bude bolje. Ove godine vraćam sve, prvo Švarcmana, Ruda, sada njega. Dobro mi ide. Da probam i njemu da vratim", rekao je Kecmanović sa osmijehom.

Promijenilo se dosta toga od tog meča koji se odigrao krajem maja 2022. godine i Medvedev i Kecmanović su i te kako napredovali. Doduše, jedna stvar ostala je ista. Ponovo će igrati baš na "Lenglenu" i to prvi meč dana, od 11 sati. "Malo sam promijenio servis, dosta stvari sam menjao u jako kratkom periodu. Dobro je da je super ispalo i da nije bila loša odluka. Mijenjao sam i reket, balans, težinu, sada je lakši nego što je bio. Znam da je glupo što ne znam za koliko, ali znam samo da je lakši."

Ruskog igrača odlikuje fantastičan servis i upravo je to udarac na kom je Miša posebno radio. "Stojim drugačije kada serviram, imam drugačiji pokret. Sad idem direktno, tako sam okrenut terenu i onda odatle idem gore, idem preko ramena i glave, umjesto sa strane, što je prije bio slučaj", jasan je Kecmanović.

Kao što je i sam rekao, dosta stvari je promijenio. Neka promijeni i skor protiv grend slem šampiona i nekadašnjeg prvog igrača svijeta. Svetla refletora biće uprta u njih...

(MONDO - Nemanja Stanojčić).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC