• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak najveći hejter napravio haos! Bruje mreže zbog njegovih riječi - ovo niko nije očekivao

Navijači Novaka Đokovića ostali su šokirani zbog riječi Bena Rotenberga.

 Ben Rotenberg o Novaku Đokoviću Izvor: Youtube/ATP Tour/Eurosport Tennis/printscreen

Novak Đoković redovno čini čuda na terenima Rolan Garosa, a u posljednja dva kola proveo je na terenu više od devet sati. Nakon pet teških setova savladao je Lorenca Muzetija, zatim je povrijeđen odigrao pet setova i protiv Franciska Serundola, pa ćemo ga u četvrtfinalu gledati protiv Kaspera Ruda. Biće to nova prilika za spektakl, a navijači znaju da od Novaka sve mogu da očekuju i da nikada ne mogu da ga otpišu.

To zna i američki novinar Ben Rotenberg koji se uglavnom bavi karijerom najboljeg svih vremena, ali iz nekih pogrešnih uglova. Ovog puta je šokirao, jer ju se na njegovom profilu našle riječi koje pohvalno govore o Đokoviću i zbog kojih su navijači srpskog sportiste malo korigovali mišljenje o njemu i ukazali mu poštovanje.

"Nikada ne pretpostavljam da će Đoković izgubiti meč u pet setova, sve dok ne vidim situaciju u kojoj protivnik ima meč loptu a njegov udarac ide u aut ili u mrežu. Čak i tada je možda prerano", napisao je Ben Rotenberg na svom "X" profilu. Ovo su navijači Novaka Đokovića shvatili kao veliki kompliment na račun borbenosti najboljeg tenisera svih vremena.

Kada je Novak Đoković napravio preokret u Parizu i eliminisao Argentinca, Ben Rotenberg se pohvalio svojim prethodnim predviđanjem. Citirao je jednog Novakvogo navijača i istakao da je on sada među najvećim navijačima srpskog tenisera. "Pratite me, Đokovićevi navijači, izvešću vas iz mraka i ukazati vam svjetlo", napisao je Ben, predstavljajući sebe kao mesiju.

Ako bismo pratili novinarsku karijeru Bena Rotenberga, ovo je jedna od njegovih najboljih izjava na račun Novaka Đokovića. Amerikanac inače uglavnom kritikuje srpskog tenisera, a sukob je počeo još prije desetak godina na US openu, kada su imali raspravu na konferenciji za medije. Taj incident privukao je mnogo pažnje jer je potrajao nekoliko minuta, a u godinama koje slijede Ben je često tražio razloge da "pecka" najboljeg ikad.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC