• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kad Novak ide na magnetnu rezonancu: Od ovog pregleda zavisi nastavak Rolan Garosa!

Autor mondo.rs

Srpski teniser danas sanira povredu, a onda odlučuje da li nastavlja učešće na turniru.

 Novak Đoković Izvor: Matthieu Mirville/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković je otkazao sve druge obaveze koje je imao zakazane za utorak, kako bi današnji dan posvetio oporavku! Po informacijama sa lica mjesta, sada je jasno kada najbolji teniser svih vremena ide na magnetnu rezonancu! "Sport Klub" je prenio da će Đoković u 15 časova odraditi pregled nakon kojeg će se znati više detalja o njegovom učešću na turniru.

Prvom nosiocu na ovogodišnjem grend slem turniru biće pregledano desno koljeno, sa kojim je imao velikih problema tokom meča protiv Franciska Serundola. On se povrijedio početkom drugog seta, zbog lošeg stanja u kojem se teren nalazio, a tek nakon nekoliko popijenih tableta protiv bolova smogao je snage da odigra meč na visokom nivou i savlada Argentinca.

Ipak, bolovi su zabrinuli sve ljubitelje tenisa, navijače srpskog igrača i samog Novaka. Kako je rekao, tokom meča je pomišljao da se preda i povuče sa turnira, a na konferenciji za medije otkrio je da postoji mogućnost da ne nastupi u četvrtfinalu.

"Kada sam razmišljao da li da predam? Odmah poslije povrede sam pričao sa fizioterapeutom, imao sam medicinski tajm-aut. Vidio sam da to nije pomoglo mnogo. Uradio je najbolji mogući posao naravno, samo sam shvatio da ne može da se riješi, nego da može da se održava na određen način", rekao je Novak i dodao: "Nastavio sam, jer sam želio da vidim da li će još neki lijek koji popijem da mi pomogne da spriječim neke limite i to se desilo."

Ukoliko rezultati sa magnetne rezonance budu dobri, a Novak Đoković kroči na teren u narednoj rundi, protivnik će mu biti Kasper Rud. Prošle godine ga je Novak savladao u borbi za titulu, a sada će pobjednik njihovog okršaja stići u polufinale drugog grend slema sezone.

(Sport Klub/MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC