• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak konačno saznao kad igra na Vimbldonu: Dobio najgori termin, mora da čeka cijeli dan!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković će protiv Alekseja Popirina igrati tek treći meč na Centralnom terenu.

 Novak Đoković igra tek treći meč na Centralnom terenu u subotu Izvor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Novak Đoković saznao je kad izlazi na teren u trećem kolu Vimbldona. Meč protiv Alekseja Popirina (Australija) biće tek treći na Centralnom terenu najpoznatijeg teniskog turnira. To znači da bi mogao da čeka cijeli dan da izađe na teren i da se bori za mesto u osmini finala takmičenja.

Prvo će na Centralni teren da izađu Aleksander Zverev (Njemačka) i Kameron Nori (Velika Britanija), pa onda Ons Žaber (Tunis) i Elina Svitolina (Ukrajina). Tek poslije njih slijedi meč Đokovića i Popirina. Primjera radi, u petak je problem bio što je meč Karlosa Alkaraza i Frensisa Tijafoa trajao predugo, igralo se pet setova, pa je tako duel Miomira Kecmanovića i Janika Sinera počeo tek oko 20.30. Nadamo se da tako neće biti u subotu...

Svi mečevi koji su bili zakazani u petak za spoljne terene, odnosno na one koji nisu pod krovom su pomjereni za subotu. Dobra vest za Novaka je to što na njega kiša ne utiče. Tako će recimo svoj meč u subotu morati da završi Danil Medvedev, dok je na drugom terenu koji je pokriven krovom, terenu broj 1, zakazan meč miks dubla na kom će sa jedne strane biti Endi Marej i Ema Radukanu, a sa druge Šuaj Žang (Kina) i Marselo Arevalo (El Salvador).

Za naredni meč Novak se spremao sa Nikom Kirjosom, pa su tako prvo imali meč na kom je Australijanac u jednom momentu objašnjavao Srbinu i kako da igra određene udarce. Nedugo zatim je Novakov tim pobijedio Nikov tim, pa je bilo i kazne.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC