• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev očitao lekciju Vimbldonu: Ne znam zašto to ne koristite, sve se vidi!

Autor Dragan Šutvić

Danil Medvedev je bio jako ljut na Evu Azderaki Mur, ali i na sam Vimbldon.

 Danil Medvedev kritikuje Vimbldon Izvor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danil Medvedev je poveo protiv Karlosa Alkaraza u polufinalu Vimbldona, a onda je poslije svađe sa sudijom Evom Azderaki Mur potpuno psihički pao i nije uspio da zakaže susret sa Novakom Đokovićem u finalu. Dobio je i opomenu zbog uvreda sudiji, mada on tvrdi da nikoga nije vrijeđao i da je "rekao nešto na ruskom". Teško da je to bio slučaj...

"Kada verbalno vrijeđate sudiju tu postoji znak pitanja. Mogli su i da ga izbace", rekao je nekadašnji britanski teniser, a sada analitičar na BBC-u Tim Henman. Rus je izbjegao da bude diskvalifikovan, a poslije meča je govorio o ovoj situaciji. 

"Ne znam da li je lopta udarila o travu ili nije, ali ja sam mislio da nije. Bilo je nezgodno. Stvar je u tome da sam jednom davno na Rolan Garosu protiv Marina Čilića izgubio jer ona nije vidjela da je loptica jednom udarila o podlogu. Pa mi je to bilo u glavi, pomislio sam da je ponovo protiv mene. Rekao sam nešto na ruskom, nije bilo prijatno, ali nisam prešao liniju. Ali sam dobio opomenu zbog toga", rekao je Medvedev.

Istakao je da se nije uplašio da može da bude diskvalifikovan, a onda ATP-u i Vimbldonu uputio ozbiljno pitanje. Kada se već koristi sistem čelendža za situacije kada lopta izlazi u aut, zašto se ne bi koristio i da se vidi da li je loptica jednom ili dva puta udarila u podlogu?

"Sistem čelednža pokazuje udarac loptice, tako da ako je dva puta udarila pokazalo bi. Onda ako bi ga koristili nikada ne bi imali ove situacije, tako da ne znam zašto ne koristimo sistem čelendža za situacije duplog udaraca loptice, kao Oko sokolovo ili tako nešto", rekao je Medvedev.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC