• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković uživa u Crnoj Gori pred put na Olimpijske igre

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pariz će biti najveći ispit za novaka u ovoj godini jer želi da osvoji zlatnu medalju.

 novak đoković Izvor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković biće važan adut Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, a prije nego što otputuje u glavni grad Francuske riješio je da napuni baterije na primorju. Već je primijećen u društvu Marije Šarapove, dok šetaju Kotorom, a objektivi primijetili su ga i na luksuznoj jahti!

Kako prenosi "Kurir", Novak Đoković primijećen je kako razgovara telefonom, a zatim odlazi na jahtu koja je ubrzo isplovila u Boku Kotorsku. Današnji dan Novak je očigledno odlučio da provede na krstarenju sa prijateljima, a to je jedan od posljednjih slobodnih dana koje ima prije nego što se uputi na takmičenje koje silno želi da osvoji i tako "kompletira" prebogatu karijeru.

Naravno, ni danas neće moći cijeli dan da provede na pučini, pošto ga čekaju naporni treninzi na kojima će brusiti formu i pripremati se za mečeve protiv Karlosa Alkaraza, Janika Sinera i ostalih najboljih tenisera na planeti. Pogledajte detalje iz Crne Gore:

Pogledajte

00:43
Novak Đoković u svom omiljenom mestu u Crnoj Gori
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Podsjećamo, Novak Đoković će peti put u karijeri učestvovati na Olimpijskim igrama, a u Parizu želi da osvoji prvu zlatnu medalju. Na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine pripala mu je bronza, a još dva puta je stizao do polufinala turnira i nije uspijevao da osvoji odličje.

Teniski turnir na Olimpijskim igrama u Parizu igraće se na Rolan Garosu, što je Đokoviću veoma dobro poznat teren. Tri puta je osvajao grend slem na šljaci - 2016, 2021. i 2023. godine - a ove sezone je baš u Parizu doživio neugodnu povredu zbog koje mu je bio doveden u pitanje nastup na Olimpijskim igrama. Morao je da se povuče sa turnira pred četvrtfinale, zatim i da ode na operaciju meniskusa, ali je već plasmanom u finale Vimbldona pokazao da bez poteškoća može da se mjeri sa najboljima na svijetu.

(Kurir/MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:10
Novak Đokovć u Crnoj Gori
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC