• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadalu pročitali da igra protiv Đokovića: Ni riječ nije rekao, ali izraz lica je otkrio šta misli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal je došao na Olimpijske igre u Pariz da osvoji zlato, ali žrijeb ga je spojio sa Novakom Đokovićem već u drugom kolu. I reakcija na žrijeb sve govori...

 Rafael Nadal nakon žrijeba za Olimpijske igre nije pomenuo Novaka Đokovića Izvor: Twitter/Eurosport_ES/Screenshot

Ako ne bude iznenađenja, trebalo bi da gledamo 60. duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, baš na Olimpijskim igrama u Parizu. Njih dvojica su spojeni na žrijebu i ukoliko eliminišu protivnike na startu takmičenja, ukrstiće "koplja" već u drugom kolu, iako još nema zvanične potvrde - najvjerovatnije u utorak.

Za sada brine što je Rafael Nadal otkazao dva današnja treninga, nezvanično zbog povrede butine, pa tako ni u razgovoru za španski "Eurosport" nije bio pretjerano raspoložen da priča o mogućem meču sa Novakom Đokovićem. Španski voditelj se čak i nasmijao kada je pročitao ime njegovog najvećeg rivala, prosto jer je neobično da se sretnu već u tako ranoj fazi turnira, ali Nadal se nije dao. Niti jednog trenutka nije pomenuo Noleta.

"Hajde da vidimo... Istina je da ima još mnogo vremena do toga, ja sam fokusiran na, ako ne griješim, na dubl koji prvo igram. Prvo ćemo da počnemo u dublu, pa ćemo da se fokusiramo na singl i meč protiv Martona Fučoviča koji je sjajan teniser", bilo je sve što je rekao Rafael Nadal, uz interesantan izraz lica. Pogledajte izjavu:


Što se tiče Novaka Đokovića, njegov prvi rival na Olimpijskim igrama u Parizu biće Metju Ebden iz Australije, a potom ako prođu i Nadal i on, slijedi "klasik" u drugom kolu. U trećem kolu je predviđeno da igra protiv Artura Filsa, pa Stefanosa Cicipasa, dok u polufinalu slijedi "bomba" u vidu Aleksandera Zvereva, osvajača Olimpijskih igara u Tokiju i aktuelnog vicešampiona Rolan Garosa. Predikcije kažu da bi finale igrao sa trenutno najboljim "šljakašem" svijeta Karlosom Alkarazom.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC