• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko nosi zastavu Srbije na Olimpijskim igrama? Velika greška na zvaničnom sajtu - jedna važan detalj je promašen

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na zvaničnom sajtu Olimpijskih igara stoji da će zastavu Srbije uz Maju Ognjenović da nosi Dušan Lajović, a ne Dušan Mandić...

 Organizatori pogriješili ime ko nosi zastavu Srbije na Olimpijskim igrama Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Ko će da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu? Ako tu informaciju želite da provjerite na zvaničnom sajtu takmičenja dobićete pogrešan odgovor. Tamo su navedeni Maja Ognjenović i Dušan Lajović. Očigledno je da je ime napravilo problem onima koji su tu informaciju unosili na spomenuti portal.

Vaterpolista Dušan Mandić je izabran da zajedno sa legendarnom odbojkašicom bude nosilac srpske zastave i to se neće promijeniti. Njih dvoje biće na rijeci Seni za zvaničnu ceremoniju. Valjda će do tada ljudi zaduženi za vođenje portala da isprave grešku koja im se potkrala kod dvojice Dušana.

"Članovi Izvršnog odbora prihvatili su prijedlog Sportske komisije OKS da nosioci zastave Srbije na otvaranju budu višestruki olimpijski, svjetski i evropski šampioni - vaterpolista Dušan Mandić i odbojkašica Maja Ognjenović. Šef misije OKS biće Sonja Vasić", pisalo je u saopštenju OKS dostavljenom medijima 10. jula.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC