• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je selektor Srbije prećutao vaterpolistima u Parizu?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije emotivno govorio poslije svoje najveće pobjede - protiv Grčke u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu.

 srbija pobijedila grcku na olimpijskim igrama u zadnjoj sekundi izjava urosa stevanovica Izvor: RTS/Screenshot

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović rekao je poslije pobjede protiv Grčke da je veliki rad došao na naplatu u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Pred njegovim timom pao je veliki rival, pobjedonosnim golom Nikole Jakšića u posljednjoj sekundi, sa polovine terena.

"Važno je da smo mi vjerovali. I kada smo ispadali u četvtfinalima od Mađarske i Hrvatske, vidjeli smo da nam fali malo toga. Malo smo promijenili sastav. Ostali smo da vjerujemo i da radimo kao i tada. Ovo je sve nagrada za to. Poslije grupne faze imamo iskustva u prethodnim generacijama da se sve zaboravlja i da od tada počinje novi turnir", rekao je Stevanović za Radio-televiziju Srbije.

"Sada mogu da kažem, to sam krio od igrača, sebe i od svih, da je Grčka jedini protivnik koga nisam htio u četvrtfinalu. Ona je van bazena ono što je nekad bila Italija. Ako druge moramo da spremamo sat vremena, njih moramo tri sata", dodao je on.

Kako je pao dogovor za posljednju akciju i za Jakšićev gol? "Sami su se igrači dogovorili, vidio sam da je Mandić rekao da će da odvuče dvojicu igrača, da će da ode Jakšić lijevo... Hvala Bogu što je ušla", dodao je selektor Srbije.

Reprezentacija Srbije za dva dana će igrati u polufinalu Olimpijskih igara protiv pobjednika meča Sjedinjene Države - Australija. Pogledajte još jednom Jakšićev gol za pobjedu protiv Grčke: 

Pogledajte

00:41
Nikola Jakšić gol za pobedu Srbije protiv Grčke u vaterpolu
Izvor: RTS
Izvor: RTS

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC