• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafael Nadal odustao od US Opena

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rafael Nadal neće igrati na US openu, već će da se fokusira na Lejver kup...

 rafael nadal se povukao sa us opena Izvor: Kurir/Dado Đilas

Rafael Nadal izgubio je od Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, pa onda i sa Karlosom Alkarazom u dublu i nekoliko dana poslije svega toga donio je iznenađujuću odluku. Povukao se sa US opena. Neće učestvovati na posljednjem grend slemu sezone. Razlog je to što nije u potpunosti spreman da se takmiči.

Ostavio je dirljivu poruku na društvenim mrežama usljed svega toga. "Zdravo svima, pišem vam da bih vas obavijestim da sam odlučio da se ne takmičim na US openu. Mjestu na kom me vežu sjajne uspomene. Nedostajaće mi ta električna i posebna atmosfera na noćnim sesijama u Njujorku, ali smatram da ne bih bio u mogućnosti da dam 100 odsto", napisao je Rafa.

Njegova naredna rečenica sugeriše na to da je blizu kraj karijere, posebno zbog dodatnog pojašnjenja. "Hvala svim navijačima, posebno onima u Americi. Nedostajaćete mi, vidjećemo se nekom drugom prilikom. Srećno svima na turniru. Moj sljedeći turnir biće Lejver kup u Berlinu", dodao je Nadal.

Nadal je u karijeri osvojio 22 grend slem trofeja od čega četiri na US openu. Dva puta je u Njujorku pobijeđivao Novaka Đokovića u finalima, a nedavno je u Parizu ponovo dobio pitanje o odlasku u penziju što ga je žestoko iznerviralo. Ne želi da priča o toj temi više.

"Svaki dan, a? Svaki dan hoćete da se penzionišem. Svaki dan ljudi. Pitate me to svaki dan. Ja se trudim da uradim sve što mogu svakog dana. Odgovaram na pitanje, ali ne mogu poslije svakog meča da vam kažem da li je to moj posljednji meč ili ne. Dao sam sve od sebe na Olimpijskim igrama, kad odlučim da prestanem da igram, javiću vam", poručio je Nadal tada.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:50
Arapski komentator navija za Novaka Đokovića
Izvor: X/Screen recorder
Izvor: X/Screen recorder

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC