• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Iskreno hvala Tanji Savić na razumijevanju": Đoković morao da zove pjevačicu, stvar je bila urgentna

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tanja Savić pristala je da izađe u susret porodici Đoković koja organizuje ATP turnir u Beogradskoj areni na jesen.

 Novak Đoković zahvalio Tanji Savić Izvor: MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Srbija je neočekivano dobila domaćinstvo ATP turnira iz serije 250 koje će se od 3. do 9. novembra igrati u Beogradskoj areni, a s obzirom da je početak za samo dva mjeseca, to je napravilo ozbiljne probleme u organizaciji. Beogradska arena bila je zauzeta u tom periodu pošto je pjevačica Tanja Savić imala zakazan koncert za datum finala, a nakon pregovora prethodnih dana pristala je da pomjeri za kasnije.

"Zbog nepredviđenih okolnosti i kasne odluke ATP-a, nismo imali prostora za manevar u pogledu termina našeg turnira. Iskreno smo zahvalni Tanji Savić na razumijevanju i fleksibilnosti povodom promjene datuma njenog koncerta", objavio je direktor turnira Đorđe Đoković koji je odmah kontaktirao sa pjevačicom i objasnio joj kakva je stvar u pitanju.

"Cijenimo njen profesionalizam i želimo joj puno uspjeha u daljem radu, kao i nezaboravan nastup pred njenom vjernom publikom", dodao je najmlađi od braće Đoković.

Koncert folk pjevačice Tanje Savić pomjeren je potom na 23. novembar, a sve pošto je u posljednji čas turnir u španskom Hihonu bio otkazan i Beograd je dobio domaćinstvo na dvije godine. Na taj način, srpska prestonica ponovo će biti domaćin teniserima iz cijelog svijeta, prvi put na betonu.

Ovako je izgledala organizacija turnira "Serbia open" na Dorćolu, a licenca je prošle godine ustupljena Banjaluci, gdje je bio organizovan "Srpska open", takođe na šljaci i takođe uz učešće najvećeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

(MONDO)   

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC