• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihael Šumaher ne priča, do njega mogu samo tri osobe! Porodica oduzimala telefone svima, isplivali detalji

Mihael Šumaher je po svemu svudeći prisustvovao vjenčanju svoje ćerke u porodičnoj kući u Španiji. Isplivali su detalji.

 Isplivali detalji stanja Mihaela Šumahera Izvor: YouTube/FORMULA 1

Đinia Šumaher, ćerka Mihaela Šumahera, jednog od najvećih asova Formule 1 u istoriji, vjenčala se u luksuznoj porodičnoj vili. Taj događaj u Španiji, na ostrvu Majorka, intrigirao je cijeli svijet, kao i svaka informacija o teško povrijeđenoj legendi, koja je već skoro 11 godina nepokretna.

Od teške povrede glave kraj 2013. na skijanju u Francuskoj, o Šumaherovom stanju praktično nema informacija, niti je na bilo koji način bio prisutan u javnosti. Porodica se strogo brine da ne "cure" detalji njegovog stanja iz porodičnog doma na Ženevskom jezeru u Švajcarskoj. Tako je bilo i na vjenčanju Đine-Marije Šumaher, rođene 1997. godine i njenog kolege, Janika Betkea, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Izvor: EPA/LAURENT GILLIERON

Mihaelova nasljednica je uspješna u konjičkom sportu, dok je njen brat Mik Šumaher (25)rezervni vozač u Mercedesu, timu Formule 1. U njihovom prisustvu, Mihel se navodno "izvjesno pojavio", kako piše Bild, na svečanoj ceremoniji u porodičnoj vili vrijednoj više od 30 miliona evra.

Isti izvor pisao je i to da su zvanicama oduzimani mobilni telefoni, jer porodica nije htjela da bilo ko nedozvoljeno fotografije privatne sobe na imanju Šumahera. Među gostima bio je i Šumaherov mlađi brat Ralf Šumaher, koji je nedavno javno istupio kao gej i doveo je na proslavu svog partnera Etjena, dok je za to vrijeme njegova bivša supruga Kora izuzetno ljuta na njega.

Sama ceremonija vjenčanja trajala je oko pola sata, objavio je lokalni portal "Ultima Ora" i mladenci su izgovorili "Da" do četiri popodne. Poslije toga je bend zabavljao goste svirajući uživo, mada nije isplivao ni broj gostiju, niti bilo koji drugi detalji. Baš kako su Šumaheri i željeli.

Gosti su uživali u posjedu koji su Šumaheri kupili 2017. godine i na kojem se na više od 15.000 kvadratnih metara prostiru dva bazena, heliodrom, teretana i ogroman vrt pod palmama. Prije porodice Šumaher, vila je bila vlasništvo predsjednika Reala, Florentina Pereza.

Mladenci su željeli da sve bude detaljno isplanirano i zato su navodno angažovali i organizatora svadbe koji je došao sa sjevera Njemačke. Svi koji su učestvovali u organizaciji svadbe, kao i gosti, naravno, neće imati pravo da kažu bilo šta o Šumaherovom stanju, što su lično vidjeli ili čuli.

Tako je samo jednom prilikom isplivalo nekoliko nikad nepotvrđenih detalja, koje je u italijanskoj verziji Velikog brata rekla Elizabeta Gregoraći, bivša supruga čuvenog gazde tima u Formuli 1, Flavija Brijatorea.

"Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smiju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiji i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega", rekla je ona tom prilikom. Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC