• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nektar uz Fun Run trku i u naredne tri godine

Autor mondo.ba

Banjalučki polumaraton i Banjalučka pivara potpisali trogodišnji ugovor o ekskluzivnom sponzorstvu

"Srednje ime za najmasovniju trku 'Fun Run' na Banjalučkom polumaratonu i u narednim godinama biće Nektar", saopštili su organizatori polumaratona, nakon što je u Banaluci potpisan ekskluzivni trogodišnji sponzorski ugovor sa Banjalučkom pivarom.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo sa Banjalučkom pivarom potpisali prvi dugoročni ugovor i što će Nektar pivo, nakon izuzetno uspješne dvogodišnje saradnje, i ove, ali i narednih godina, biti zaštitni znak ove trke", rekao je Vladimir Selec, direktor trke 3. Banjalučkog m:tel polumaratona, dodavši da je Banjalučka pivara svojim kvalitetnim pristupom u ovom partnerstvu u prethodnom periodu, kao i načinom promocije "Nektar Fun Run" - trke zadovoljstva, obogatila i unaprijedila polumaraton kao događaj, koji danas, zajedno sa Banjalučkom pivarom, ponosno nosi pečat Banjaluke.

"Banjalučka pivara ima svoju misiju, a ona je svakako da podržimo i budemo aktivan član lokalne zajednice u kojoj poslujemo. Već u prvoj godini održavanja, prepoznali smo polumaraton kao obilježje koje priliči velikim gradovima, a u međuvremenu, Banjalučki polumaraton je to i postao. Izrastao je u sportsku manifestaciju po kojoj je naš grad poznat i van granica RS, BiH. Iz tog razloga, biće nam zadovoljstvo da ovog maja, treći put zaredom, budemo dio 'Nektar Fun Run' - trke zadovoljstva, kao i da još jednom, zajedno sa našim sugrađanima i gostima koji će u Banjaluku doputovati iz regiona, Evrope i svijeta, dođemo do cilja", izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Banjalučka pivara i Banjalučki polumaraton ovom prilikom najavili su da će i u narednom periodu realizovati zajedničke aktivnosti koje imaju za cilj da promovišu sport i sportske vrijednosti u Banjaluci, te pozvali sve Banjalučane da se prijave na trku zadovoljstva u kojoj je sve dozvoljeno, osim odsustva na stazi.

"Nektar Fun Run" je trka koja se trči dužinom od tri kilometra, a trče je svi oni koji žele da se zabave, koji vole sport i koji se sportom bave rekreativno. Ovo je najmasovnija trka na Banjalučkom polumaratonu, koju je prošle godine istrčalo preko 3.000 Banjalučana, a jedinstvena atmosfera, pozitivna energija i rekordan broj učesnika, sigurno će je krasiti i 14. maja ove godine.

Osim trke zadovoljstva, Banjalučka pivara na ovogodišnji polumaraton donosi i "sve boje zabave" u vidu jedinstvene energije dobrog elektronskog zvuka. Naime, zahvaljujući Banjalučkoj pivari kao sponzoru Fresh Wave festivala, a u okviru polumaratonskog vikenda 13. i 14. maja, svi Banjalučani i posjetioci grada na Vrbasu biće u prilici da dožive vikend - polumaratonsku groznicu, zahvaljujući programu ispunjenom sa mnogo dobre zabave. Kao poklon Banjalučke pivare, u subotu 13. maja, svi ljubitelji Nektar piva i učesnici polumaratona će nakon "Pasta Party" - žurke dobrodošlice, na Trgu Krajine, od 20 časova, imati priliku da uživaju u kvalitetnom elektronskom zvuku, svjetski poznatih izvođača elektronske muzike i osvježavajućem ukusu Nektar limuna i Nektar grejpa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC