• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Banjalučani - idemo po Kup!

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

"Trofejom želimo da se odužimo banjalučkoj publici koja nas je ove sezone podržavala u svakom smislu. Ovom prilikom ih pozivam da dođu na utakmicu", istakao je Duško Hercegovac.

 RK Borac pred polufinale Kupa BiH Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Na Fajnal-foru, koji će biti održan u banjalučkom "Hramu sporta", dvorani "Borik", predstojećeg vikenda, osim domaćina RK Borca m:tel, nastupiće još mostarski Zrinjski, Konjuh (Živinice) i Bosna iz Visokog.

U prvom polufinalom meču od 17 časova će se sastati Borac m:tel i Zrinjski, dok je meč između Konjuha i Bosne na programu od 19.30.

"Crveno-plavi" su Premijer ligu BiH okončali na četvrtom mjestu, zbog čega će u subotu, eventualno i u nedjelju, biti pod dodatnim pritiskom da donesu još jedan trofej u ionako prepunu vitrinu u Gospodskoj ulici.

Borac je nakon "matematičkog" gubitka titule utakmice u Premijer ligi BiH koristio da bi se što bolje spremio za završni turnir Kupa BiH.

"Par momaka je dobilo šansu jer smo imali dosta povrijeđenih igrača i oni su to dosta dobro iskoristili tako da u meč protiv Zrinjskog ulazimo sa dosta samopuzdanja. Momci koji su bili povrijeđeni, osim Armina Marića, Nemanje Bezbradice i Marka Komnenovića, su se ove sedmice priključili treninzima i sada dosta kompletniji dočekujemo turnir", rekao je Bojan Unčanin.

U taboru Borca ističu da je Zrinjski najteži rival kojeg su mogli dobiti u polufinalu.

"Oni su i najbolje plasirani tim od učesnika završnog turnira. Normalno da dolaze željni da ponove uspjeh od prošle godine kada su kao domaćini osvojili Kup BiH. Ovaj put smo mi domaćini, pa ćemo im se revanširati za poraz koji je tad Borac doživio u polufinalu. Momci su spremni fizički i psihički što je veoma važno. Za trofej nam trebaju dvije dobre utakmice tako da nije toliko važno s kim igramo", dodao je Unčanin.

Duško Hercegovac, lijevi bek i "srce" odbrane "crveno-plavih", uz kapitena Đorđa Ćelića, očekuje pravu mušku utakmicu u kojoj se niko neće štedjeti.

"Trofejom želimo da se odužimo banjalučkoj publici koja nas je ove sezone podržavala u svakom smislu. Ovom prilikom ih pozivam da dođu na utakmicu", istakao je Duško Hercegovac, a potom prepustio riječ kapitenu ekipe:

Anketa

Ko će osvojiti rukometni Kup BiH?

  • RK Borac m:tel (Banjaluka)

    46.28% (56)

  • HMRK Zrinjski (Mostar)

    14.05% (17)

  • RK Bosna (Visoko)

    33.88% (41)

  • RK Konjuh (Živinice)

    5.79% (7)

Ko će osvojiti rukometni Kup BiH?

Rezultati

"Planski smo se pripremali za ovu utakmicu. Igrači, a i ja lično, smo željeli Zrinjski u polufinalu kako bismo dobili priliku da im se revanširamo za onaj poraz u februaru ove godine koji je meni lično najteži ove sezone. Svi ćemo pružiti 150 odsto mogućnosti i nadam se osvojiti trofej i obradovati navijače koji su ove sezone redovno punili 'Borik'", zaključio je Đorđe Ćelić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC