• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MERIDIAN POZIVA: Svi u Borik da podržimo RK Borac!

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel za vikend, 13. i 14. oktobra, od 19 časova, u dvorani Borik, ugostiće azerbejdžanski Baki u drugom kolu "Challenge Cup-a", a sponzor ovog događaja su kladionice Meridian.

Nema sumnje da je kvalitet na strani crveno-plavih i da u mečeve sa azerbejdžanskim šampionom ulaze kao favoriti. Svakako, borba za pobjedu će biti lakša uz podršku sa tribina, pa Meridian poziva sve ljubitelje pravog rukometa da dođu i napune Borik!

SPOT U ZNAK PODRŠKE

Ekipa Meridiana nedavno je snimila spot sa crveno-plavima, kao podršku za ovu, ali i predstojeće utakmice, koji možete da pogledate na OVOM LINKU. Atmosfera na snimanju je bila sjajna: momci, na čelu sa trenerom Bojanom Unčaninom, bili su pravi domaćini i vrhunski su odradili posao.

LIVE PONUDA ZA MEČEVE

Obje utakmice Challenge Cupa naći će se u live ponudi za klađenje na sajtu meridianbet.ba i u Meridian kladionicama. Sve ljubitelje klađenja očekuje jedinstven izbor uživo igara, dostupnih za oba meča, koja se igraju u subotu i nedjelju, od 19 časova.

MIKIĆ: U SUSRET ULAZIMO MAKSIMALNO OZBILJNO

Nakon nekoliko sezona, banjalučki rukometaši će ponovo biti dio evropskog takmičenja, što svakako predstavlja satisfakciju za igrače i klub.

"Dolazi nam relativno nepoznat protivnik, ali sigurno da ćemo u ova dva susreta ući maksimalno ozbiljno i pokušati savladati prvu prepreku u ovogodisnjem EHF Challenge Cupu. Igrači željno isčekuju subotu i ovom prilikom bih pozvao našu publiku da nas podrži u što većem broju", kaže Mirko Mikić, sportski direktor RK Borac m:tel.

OSVOJITE ULAZNICE

Meridianbet je pripremio 5x2 ulaznice za čitaoce portala Mondo. Sve što treba da uradite je da lajkujete ovu objavu na FB, te da u komentaru tagujte prijatelja koga biste poveli na utakmicu.

Evropa je ponovo u Banjaluci! Dođite da zajedno podržimo momke u kupu!

Meridian te poziva: Dođi i podrži RK Borac!
Izvor: YouTube/Meridianbet

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC