• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac: Sudije spriječile pobjedu u Mostaru!

Autor mondo.ba

Poslije remija u dvorani "Pod Bijelim brijegom" sa Zrinjskim, Rukometni klub Borac m:tel se oglasio saopštenjem na svojoj Fejsbuk stranici.

 RK Borac: Sudije spriječile pobjedu u Mostaru! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel osvojili su bod u Mostaru protiv Zrinjskog u posljednjoj utakmici petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine - 20:20 (10:14), ali su u saopštenju objavljenom na Fejsbuk stranici istakli da će nadležnim organima u RS BiH uputiti žalbu na suđenje.

POVEZANE VIJESTI

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Zbog pristrasnog i neprofesionalnog suđenja sudija Dženana Grbića i Mirze Taletovića na večerašnjoj utakmici u Mostaru, u kojoj su naši rukometaši igrali neriješeno sa Zrinjskim, 20:20, RK Borac m:tel uputiće žalbu nadležnim organima Rukometnog saveza BiH.

(Ne)znanje i uticaj sudijskog para posebno je došao do izražaja u drugom poluvremenu, u kojem su donosili samo njima znane odluke, koje ne postoje u pravilima rukomente igre. Time su direktno uticali na konačan rezultat i spriječili "crveno-plave" da ostvare zasluženu pobjedu.

Da stvari nisu čiste potvrđuje i to što je zahtjev predstavnika našeg kluba za dostavljanje snimka utakmice odbijen, čime se krše jasna pravila.

Prvo poluvrijeme prošlo je u boljoj igri izabranika Bojana Unčanina, koje su riješili u svoju korist, 14:10.
U nastavku na scenu stupaju pomenuti djelitelji (ne)pravde, uz čiju svesrdnu podršku domaći dolaze do nezasluženog boda.

I u takvim okolnostima, pet pogodaka uspio je postići Vladan Đurđević, dok su Goran Daničić i Srđan Savić postigli po gol manje", saopštili su iz banjalučkog kluba.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC