• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Izviđač posustao u finišu protiv Zagreba

Autor mondo.ba

Rukometaši Izviđača bili su veoma blizu prvog trijumfa u regionalnom takmičenju, ali je PPD Zagreb ipak osvojio sva tri boda u Ljubuškom i izjednačio se sa Vardarom na vrhu tabele - 21:22 (12:10)

 SEHA: Izviđač - Zagreb 21:22 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Ljubušaci su u subotu uveče dočekali PPD Zagreb i uspjeli da izbore častan poraz s obzirom da su bili ravnopravni, ako ne i bolji rival skoro 50 minuta. A onda su posustali u finišu i uknjižili novi poraz u SEHA ligi.

Poslije izjednačenog prvog dijela u kojem su "skauti" uspjeli da odu na odmor sa dva gola viška (12:10) u nastavku su se oba tima smjenjivala u vođstvu, iako je Izviđač prvi stekao osjetnijih tri razlike (16:13) u 37. minutu.

Međutim, za samo nekoliko minuta, Zagrepčani su mini-serijom od 3:0 stigli do novog izjednačenja, a potom i do dva gola prednosti koje su postigli Senjamin Burić i Ivan Sršen (17:19) na desetak minuta do kraja.

I do "plus tri" pogotkom Davida Mandića, koje su bez većih problema uspjeli da sačuvaju i stignu do jubilarne 10. pobjede u ovoj sezoni SEHA lige.

Međutim, tračak nade za domaće pojavio se u posljednjem minutu kada je Izviđač sa dva pogotka Mirka Mišetića stigao samo do "minus jedan", ali više od toga nije mogao.

Najbolji kod Ljubušaka bili su Domagoj Alilovic sa šest pogodaka i Vedran Delić sa jednim manje, dok su u zagrebačkom timu najefikasniji bili David Mandić sa pet i Josip Božić Pavletić sa četiri gola.

Izviđač je i poslije 12 utakmica ostao "zakovan" za dno tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC