• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momir Ilić: Možda sam ja baksuz...

Autor mondo.rs

"Ponosan sam na sve", poručio je srpski as Momir Ilić koji u trećem pokušaju s Vespremom nije uspio da dođe do pehara Lige šampiona.

 Momir-Ilic-zavrsio-karijeru-bez-Lige-sampiona-sa-Vespremom Izvor: MN PRESS

Kraj velike igračke karijere!


Momir Ilić (37) se u finalu Lige šampiona oprostio od profesionalne rukometne karijere, ali nije imao sreće da na kraju podigne i pehar namijenjen šampionu "starog kontinenta".

Igrači skopskog Vardara su u slavili u meču za trofej protiv Vesprema (27:24) i tako se uprkos svim problemima, pojedinci nisu dobili platu već šest mjeseci, vratili na krov Evrope na kom su bili i prije dve sezone.

"Plašili smo da se ne spustimo na njihov nivo igre, širili su nas u sredini, dva niža igrača su dolazila između pivota, to je nešto što se zna, ništa novo, ali nismo u glavi bili spremni. Spali smo na taj tempo i to nas je koštalo prvog poluvremena. U drugom smo već igrali bolje, ali nismo uspjeli", kazao je Momir Ilić za sajt "Balkan Handball" nakon poraza u posljednjoj utakmici karijere.

Ovo je bio treći pokušaj srpskog asa da osvoji pehar Lige šampiona sa Vespremom, ali mu taj broj nije bio srećan...

"Da li sam ja baksuz ili šta se dešava, ne znam... Maloprije sam vrtio sve u glavi, volio sam da se ovo sve zaokruži i osvojim Ligu šampiona, ali šta da se radi", rekao je Ilić.

Mađarski gigant je prije ovog finala gubio i 2014/15 od Barselone i 2015/16 od Kjelcea, tako da je Momir Ilić ostao na dvije osvojene titule Ligi šampiona sa Kilom, za koji je igrao u najboljim igračkim godinama.

DEJAN MILOSAVLJEV

U dresu Vardara briljirao je srpski golman Dejan Milosavljev, koji poslije ovog meča prelazi u Berlin, a u izjavi za "Balkan Handball" zahvalio je više puta treneru golmana Dejanu Periću, dok je u nevjerici odmahivao glavom da je njegova ekipa uspjela da osvoji pehar: "Gledam vas i ne vjerujem", poručio je Milosavljev.

"Ponosan sam na sve. Kad krenem od početka, sve se dobro napravilo i srećan sam zaista. Neke stvari budu i prođu u životu, ali sam srećan što sam igrao ovako lijep sport", rekao je Ilić i poručio da je jedna stvar važnija od trofeja u životu.

"Od titula je važnije da se djeca bave sportom. Volio bih rukometom, ali dobro je bilo kojim", dodao je Ilić koji će naredne sezone biti u stručnom štabu Vesprema.

"Još nemam osjećaj da završavam karijeru, možda mi se to vrati već sutra...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC