• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skoplje se poklonilo dvojcu TV Arena sport: Vi ste naši

Autor mondo.rs

Komentatori TV Arena sport Sreten Rašković i Stevan Stevanović dočekani u Skoplju kao heroji. U hotelskoj sobi ih čekalo iznenađenje. Pogledajte!

Strastveni, vatreni komentari dvojca sa TV  Arena sport tokom finalnog meča oduševili su sve u Severnoj Makedoniji nakon prenosa finala rukometne Lige šampiona, u kojem je Vardar pobedio Vesprem i osvojio titulu prvaka Evrope.

Sreten Rašković i Stevan Stevanović su u Skoplju, u Severnoj Makedoniji, dobili status legendi i heroja zbog toga što su svojim načinom prenosa utkali sebe u veliki uspeh Rukometnog kluba Vardar.

Društvene mreže su se posle finalnog meča užarile. "Dajte im ajvar do kraja života i status državljana Severne Makedonije", "Ovi momci zaslužuju da dobiju pravo glasa u našoj zemlji", neki su od komentara Makedonaca na društvenim mrežama.


POGLEDAJTE JOŠ KOMENTARA


Komentatori TV Arena sport su slavili sa igračima Vardara i u autobusu, posle finala:

DRŽAVLJANSTVO ZA KOMENTATORE ARENE

U hotelskoj sobi je Stevana i Sretena dočekalo iznenađenje - državljanstvo Severne Makedonije! Naravno, nije reč pravom, ali su domaćini i na taj način želeli da im izraze zahvalnost.

Na spektakularnom dočeku rukometaša Vardara u Skoplju, Sreten i Stevan su izvedeni na binu, uz ovacije okupljenih, a rukometaši su im dali i da podignu pehar.

Skoplje slavilo do jutra (VIDEO)


"Za kraj, pozdravite prijatelje Vardara iz Srbije, one koje ste slušali u prenosu", najavio je voditelj programa dvojac TV Arena sport, a okupljeni su ih oduševljeno pozdravljeni.

Izvor: Arena sport/Stevan Stevanović/Mondo



Stevan je okupljenima rekao: "Kada imate ovakve majstore, kada imate ovakve mađioničare rukometa onda je lako pričati, lako je preneti glas vama, jer najbolji rukomet sada stanuje u Skoplju, u Severnoj Makedoniji. Hvala vam na svemu, bilo je uživanje pratiti ovakve momke, ovo je vaše i njihovo veče".

Uz reči: "Blagodarim Makedonija, blagodarim Vardar", Sreten se naklonio rukometašima Vardara.

POGLEDAJTE

U posebnoj izjavi za MONDO, Sreten Rašković je preneo utiske:

"Neverovatno iskustvo, neverovatna čast i privilegija, to je za nas ono što smo doživeli i doživljavamo od makedonskog naroda. Stevan i ja volimo ovaj posao i samo smo se trudili da to odradimo kako treba, a ispalo je ovako senzacionalno i za nas. Hvala TV Arena sport što godinama nudi najbolji rukomet jer se bajkovite stvari dešavaju svake sezone".

MONDO PODKAST SA SRETENOM RAŠKOVIĆEM: Sa dedinom lobanjom na stadion!

Sve u 16 Mondo podcast gost Sreten Rašković
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC