• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Ponekad mi nedostaje tenis, ali

Autor mondo.rs

Nekada prva teniserka svijeta rado se prisjeća perioda profesionalne teniske karijere, ali i dodaje da da joj prijaju dani bez putovanja, u društvu supruga i djece

Ana Ivanović pomalo je iznenadila sve kada je krajem 2016. objavila da završava profesionalnu tenisku karijeru u 29. godini. Rekla je da joj je to bila izuzetno teška odluka, ali ju je saopštila bez tuge.

Vrlo brzo poslije toga iz braka sa njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom dobila je sina Luku, a nedavno se i drugi put porodila. Fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama potvrđuju da ona uživa u bračnom životu i ulozi majke.

Ipak, tenis je njena prva ljubav i priznaje da joj nekada nedostaje.

"Voljela sam da budem na terenu i takmičim se. Izaći na veliki stadion, poput Artur Eša i čuti svu podršku i ljubav navijača je zaista nevjerovatan osjećaj i stvarno postoje trenuci kada mi tenis nedostaje. Ipak, takođe, sam veoma zahvalna što sam kod kuće i što odgajam djecu i provodim vrijeme sa svojim suprugom. Isto tako divno je što ne putujem avionom bar jednom nedjeljno kao nekad", navela je Ana u intervjuu za "Tennis Warehouse".

Teniserka koja je na prvom mjestu WTA liste provela 12 nedjelja dotakla se i sportske budućnosti svojih sinova iako su još mali.

"Bastijan i ja voljeli bismo da se i naša djeca zanimaju za sport, ali nećemo vršiti dodatni pritisak na njih šta da odaberu. Želimo da slijede svoje strasti, bez obzira na to kakve su", rekla je lijepa srpska teniserka.

Ponovila je da je veoma zahvalna za sve što joj je tenis donio, uprkos velikim odricanjima, i za sve što je naučila o životu baveći se tim sportom.

"Uvijek treba ostati prizeman i uvažavati sve oko vas. Niko nikada na vrh ne stiže sam, za to je uvijek potrebna podrška i timska rad. Lako je uživati u trenucima pod reflektorima, ali treba znati i da kraj takve karijere nije završetak svega", poručila je Ana Ivanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC