• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković i Nadal zajedno kreću u sezonu, tamo gdje Nole nema poraz

Autor mondo.rs

Dvojica najboljih tenisera svijeta definitivno će se zajedno spremati za 2020, na egzibicionom turniru u Aziji. Pročitajte Novakov "novogodišnji" raspored.

Poslije završnog Mastersa u Londonu, a potom i Dejvis kupa u Madridu, najbolji teniseri sveta otići će na zasluženi odmor, ali on neće biti previše dug.

Kao i svake godine, Novak će imati nekoliko nedelja za odmor, a onda će se pripremati za novu sezonu. Kada završi bazične pripreme sa svojim timom, zvaničnim mečevima će se vratiti na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

Možda će vas zanimati

 Đoković je u četvrtak potvrdio na svom sajtu da će učestvovati na Mubadala "Svjetskom šampionatu u tenisu", na kojem je prošle godine osvojio titulu. Taj turnir biće odigran od 19. do 21. decembra, a tamo će sigurno biti i Rafael Nadal i Danil Medvedev.

"Abu Dabi je posebno mjesto, gdje sam konstantno imao uspjeha. Tereni su dobri, gledaoci znaju svoj sport, a atmosfera je zaista za uživanje. Spisak prijavljenih tenisera je veoma 'jak' i uvijek želite da igrate protiv izazovnih protivnika na početku sezone, da biste se dobro testirali. Nadam se da ću moći da primijenim neke stvari na kojima ću raditi tokom priprema", izjavio je Novak za svoj sajt.

Đoković je prvi put nastupio u Abu Dabiju 2011. i nikad nije izgubio meč na tom turniru. Osvajao je titule u tri uzastopne godine (2011-2013) i prošle sezone, kada je u finalu savladao Kevina Andersona (4:6, 7:5, 7:5).

Takođe, već je poznato i gdje će Nole biti prvih dana 2020. godine, jer je potvrdio učešće na premijernom ATP Kupu, koji će od 3. do 12. januara biti održan u Brizbejnu, Pertu i Sidneju.

To je takmičenje na kojem će učestvovati reprezentacije i već je poznato da će Đoković tamo igrati u Patrik Rafter areni u Brizbejnu. Rivali Srbije biće Francuska, Južna Afrika i Čile, a Noletovi saigrači biće Dušan Lajović, Viktor Troicki, Nikola Čačić i Nikola Milojević.

Kao i uvijek, biće to radna Nova godina za Noleta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC