• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović o sreći i moralu protiv Slovenije, malo o Koreji i Njemačkoj

Autor mondo.rs

"Bio je veliki ulog za obje reprezentacije. Čestitam i mojim djevojkama. Ključna stvar je moral ekipe. Nisu pale poslije vođstva 0:5", rekao je selektor Srbije Ljubomir Obradović poslije pobjede nad Slovenijom.

 Ljubomir-Obradovic-izjava-Srbija-Norveska-sportske-vijesti Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović smatra da je u "meču odluke" presudan faktor bila sreća na strani "orlica".

Srbija je pobijedila Sloveniju 29:27 i izborila nastup u drugoj fazi Svjetskog prvenstva u Japanu, gdje će pokušati da stigne do olimpijskih kvalifikacija.

Možda će vas zanimati

"U rulet završnici pobijedio je srećniji tim. Čestitam Slovenkama na jednoj taktički borbenoj igri, gdje smo poveli tri razlike i nismo našli dobru soluciju sedam na šest. Bio je veliki ulog za obje reprezentacije. Čestitam i mojim devojkama. Ključna stvar je moral ekipe. Nisu pale poslije vođstva 0:5", rekao je Obradović i prisjetio se duela sa Holanđankama. 


"U četvrtak smo imali loš dan, a danas je bio taj dan odluke. Poučeni iskustvom sa utakmice Slovenije i Holandije, gdje su bekovi Slovenije bili odlični, prvi zadatak nam je bio da ih neutrališemo i vratimo samopouzdanje poslije dobre utakmice sa Norveškom i loše sa Holandijom", dodao je strateg "orlica"

Srbija će u narednoj fazi igrati protiv Južne Koreje i Njemačke, dok će nakon današnjih utakmica biti poznato i ime trećeg protivnika, Francuska ili Danska.

"Znamo dva rivala, Koreju i Njemačku. Imamo dobro iskustvo sa Korejom, pobijedili smo ih na Seul Kupu. Njemice su sa novim selektorom, znamo kakav mentalitet imaju, biće to novo iskustvo za nas. Ostaje da sačekamo da vidimo ko će biti treći, Danska ili Francuska", rekao je on.

Kristina Liščević je u finišu meča postigla ključne golove za pobjedu.

"Dokazale su Slovenke da imaju odličan tim, da se nikada ne predaju. Imamo isti mentalitet, nismo odustale, borile smo se do kraja, čestitam mojim devojkama na tome", navela je rukometašica Srbije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC