• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez Srbije pružio ruku Srpskoj: Braćo, stojimo na raspolaganju!

Autor mondo.ba

Božidar Đurković, predsjednik Rukometnog saveza Srbije rekao je na današnjoj zajedničkoj sjednici dva Upravna odbora (RS Srbije i RS Republike Srpske) da su vrata Saveza za rukometne radnike iz Republike Srpske širom otvorena.

 Zajednička sjednica RS Srbije i RS Srpske Izvor: MONDO/RS RS/Promo

"Stojimo Vam na raspolaganju i sigurno je da ćemo Vam u svemu pomoći. Prije svega to se odnosi na edukaciji trenera kao i po dva najtalentovanija dječaka i dvije djevojčice o trošku našeg Saveza borave na našem nacionalnom kampu kao za mnoge druge aktivnosti. Takođe, nama je želja da što više dječaka i djevojčica igra za reprezentaciju Srbije", poručio je Đurković.

Možda će vas zanimati

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević kao i član Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske Staša Košarac zahvalili su se ljudima iz Rukometnog saveza Srbije na svemu što su dosad uradili za Savez Srpske.

"Mi smo i željeli pomoć baš kada je u pitanju edukacija trenera, ali i za druge aktivnosti. Siguran sam da će naša saradnja biti još bolja i čvršća", istakao je Košarac, a Umičević takođe nije krio zadovoljstvo zbog zajedničke sjednice.

"Imamo problem za dobijanje pasoša Srbije za djecu iz Republike Srpske koja žele da igraju za Srbiju. Vjerujem da će se sve ovo realizovati i zahvaljujem se predsjedniku Božidaru Đurković", rekao je Umičević.

U nedjelju je dogovoreno da se u narednom periodu još više igraju revijalne utakmice mlađih selekcija Srbije i Srpske, a vrlo brzo doći će do utakmice A reprezentacija Srbije i Republike Srpske. Na prijedlog premijera Srpske Radovana Viškovića dogovoreno je da se od 2020. godine igra i Svesrpski kup za rukometašice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC