• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On jednostavno ne zna protiv Noleta: Đoković samljeo Monfisa i sad ima 16-0

Autor mondo.rs

Novak Đoković ubjedljivo je dobio meč protiv Gaela Monfisa, koji nije iskoristio nijednu od devet brejk lopti, i Srbiji donio izjednačenje na meču ATP kupa protiv Francuske - 1:1

Novak Đoković je nerješiva enigma za Gaela Monfisa.

Na ATP kupu u Brizbejnu pobijedio ga je rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:2 i povećao skor u međusobnim duelima na 16:0.

Možda će vas zanimati

Pokušao je francuski igrač ovog puta da napravi nešto novo, trudio se maksimalno, imao dobre zamisli, ali je Novak za njega jednostavno nesavladiva prepreka.

Monfis je imao devet brejk šansi, od čega sedam u prvom setu, ali nijednu nije uspio da iskoristi. Đoković je na drugoj strani imao učinak tri od tri.

Prvu je iskoristio u šestom gemu prvog seta, kada je poveo 4:2 što je bilo dovoljno da lagano stigne do vođstva od 1:0, a onda je u drugom dva puta oduzeo servis rivalu i na kraju ubjedljivo slavio.

"Brutalan meč. Izlazite na teren a znate da vas očekuje mnogo razmjena, veliki borac sa druge strane mreže. Protiv Gaela nikada nije lako. odigrao je odličan meč i želim mu sve najbolje u nastavku sezone", rekao je Đoković poslije pobjede i dodao: "Sada slijedi najvažniji meč u duelu protiv Francuske", naveo je drugi teniser svijeta, pre nego je napustio Patrik Rafter arenu na kratko kako bi se spremio za nastup u dublu.

Trijumfom nad Monfisom, ukupno drugom na ATP kupu, Srbiji je doneo izjednačenje u duelu sa Francuskom (1:1), nakon što je prethodno Dušan Lajović izgubio meč od Benoa Pera. Ujedno ostavio je Srbiju u trci za prvim mjesto u grupi A.

O pobjedi u meču Srbije i Francuske odlučivaće meč dubla koji slijedi, a u kojem će nastupati Đoković sa Viktorom Troickim.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC