• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev: Osećao sam se kao go***, ali srećan sam zbog pobjede

Autor mondo.rs

Ruski teniser priznao da nije mnogo spavao i da je imao mnogo problema da svojoj selekciji obezbijedi plasman u polufinale ATP kupa

Rusi su uspjeli. Nadigrali su reprezentaciju Argentine u četvrtfinalu ATP kupa u Sidneju (2:0) i izborili plasman u polufinale. Cijeli posao su završili u dva meča, pošto su pobjede izvojevali Karen Hačanov i Danil Medvedev.

Hačanov je bio ubjedljiv protiv Gvida Pelje - 6:2, 7:6 (7:4), dok je Medvedev dobio Dijega Švarcmana u tri seta - 6:4, 4:6, 6:3.

Možda će vas zanimati

Medvedev je priznao da odigrao veoma težak meč, i to zato što je on imao problema. Priznao je da je bio umoran i nenaspavan, i veoma nervozan tokom meča.

On je u jednom trenutku potpuno izgubio kontrolu na terenu, pa je čak dva puta udario reketom u stolicu glavnog sudije Mohameda Lajanija.



"Bio je to veoma naporan meč, koji se igrao u veoma teškim uslovima. Mislim da sam spavao samo pet sati u posljednja dva dana zbog džet lega nakon dolaska iz Perta u Sidnej. Osjećao sam se kao go***, ali sam srećan zbog pobjede", rekao je poslije meča Medvedev.



Oči ruskih tenisera sada će biti uprte na duel između Srbije i Kanade, koji je na programu naredne noći (Dušan Lajović igraće protiv Feliksa Ože-Alijasima tačno u ponoć, a potom će na teren izaći Novak Đoković i Denis Šapovalov), jer će se u polufinalu sastati sa pobjednikom tog duela.

U drugom polufinalu, koje je na programu 11. januara igraće Australija i pobjednik meča Španija - Belgija. Finale prvog ATP kupa zakazano je za 12. januar.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC