• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće li Kovač ostati selektor Srbije? Gajić: Boba odlučuje

Autor mondo.rs

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić jasno je poručio da bivši reprezentativac može da nastavi sa radi sa nacionalnim timom, ako to želi, bez obzira na neupeh i to što "orlovi" nisu izborili plasman na Olimpijske igre

 Slobodan Kovač ostaje selektor Srbije ili ne Izvor: MN PRESS

Slobodan Kovač postavljen je za selektora odbojkaša Srbije u avgustu prošle godine i sa njim je dogovorena saradnja do kvalifikacionog olimpijskog turnira u Berlinu.

Čelnici OSS tada su saopštili da će posle toga razgovarati sa osvajačem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju o daljim koracima.

Možda će vas zanimati

Srbija nije uspela da obezbedi plasman na Igre u Tokiju ove godine, ali bez obzira na to predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić jasno je poručio da je želja da Kovač ostane na kormilu reprezentacije i u budućnosti.


"I pre odlaska na kvalifikacioni turnir u Nemačku rekao sam Bobi da ne brine. Normalno je da nastavi započeti posao. Dakle Kovač ostaje, ako hoće", izjavio je za "Večernje novosti" predsednik OSS Zoran Gajić.

Ukoliko prihvati nastavak saradnje kovač će krenuti u novu misiju, budući da kao selektor aktulenih šampiona Evrope neće voditi tim u Tokio predstojećeg leta.

"Našu igru na kvalifikacionom olimpijskom turniru ne mogu nikako da komentarišem. Uroš Kovačević je došao povređen, stegao je zube, igrao, ali nije mogao da smečuje kako zna, samo je kuvao ili prebacivao loptu. Ivović se ukočio, nije mogao da pomogne, rovit je i Atanasijević, koji je odmah otišao u Peruđu zbog terapija. Jednostavno, takvi su došli iz klubova, Kovač ih nije povredio, a bilo je malo vremena da se oporave", naveo je Gajić.

On je dodao da je tek na turniru u Berlinu shvatio kako je Srbija postigla veliki uspeh na Evropskom šampionatu, jer ima mnogo kvalitetnih ekipa.

"U Evropi ima devet selekcija, među kojima odlučuju nijanse. Možeš da budeš pravi, ali ako ostaneš bez jednog ili dvojice glavnih igrača, padaš na deveto mesto. Toliko su selekcije ujednačene i tek sam u Berlinu postao svestan koliko je veliko zlato osvojeno u Parizu", napomenuo je čelnik OSS.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC