• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak doveo sina Stefana pred medije: Mogu da pretpostavim za koga navija

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta uživa tokom turnira u Dubaiju u društvu naslednika i njegovih drugara.

 Novak-Djokovic-izjava-o-sin-Stefan-Djokovic-igra-tenis-za-koga-navija Izvor: Guliver/Getty images/Francois Nel, Francois Nel/Getty Images Europe

Novak Đoković je na ATP turnir u Dubaiju stigao kao ubedljivi favorit i željan da po peti put podigne trofej u ovom gradu. U prvom kolu je savladao Maleka Žazirija (6:1, 6:2) i u sledećem meču će igrati protiv Filipa Kolšrajbera.

Nemac se ranije pokazivao kao nezgodan protivnik, a Đoković če želeti i revanš za poraz prošle godine. Ipak, glavni deo konferencije za medije bio je Novakov sin Stefan.

Možda će vas zanimati

Govoreći prvo o Kolšrajberu, Đoković je istakao da će morati da bude na oprezu.


"Filip je igrač iz vrha liste, spreman je, iskusan. U Indijan Velsu sam se dobro pripremio, pa sam opet izgubio od njega. Nadam se da će ovog puta stvari biti drugačije", rekao je Novak medijima u Dubaiju, gde nastupa i Filip Krajinović.

Potom je usledio opušteniji deo razgovora sa medijima, a Đoković je pričao o sinu, koji je sa drugarima došao na konferenciju.

"Polako pokušava da shvati neke stvari. Tara je mala, ima samo dve godine, Stefan ima pet i po i razume ponešto. Postaje mu jasnije zbog čega sam toliko odsutan od kuće. Nije lako kada je otac profesionalni sportista i ne mogu da ga vodim na svaki turnir. Pažnja kod dece ne traje dugo i postanu nestrpljivi."

Izvor: Guliver/Getty images/Michael Steele, Michael Steele/Getty Images Europe

Međutim, najbolji teniser sveta je bio pozitivno iznenađen.

"Moram da priznam da me je iznenadilo ponašanje na meču. Sedi strpljivo sve vreme i posmatra meč sa punom pažnjom, kao ostatak publike, a to nije lako. Stefan igra tenis, voli ga, ali ga ne forsiram da se time bavi. Sve je to spontano i ide sa godinama. Došao je ovde sa drugarima da gledaju tenis."

A ko je Stefanov omiljeni teniser?

"Nisam ga to do sada pitao. Zna za Nadala, Federera, Tima, Cicipasa i Zvereva. Ne prati mnogo mečeve, osim kada ja igram. Ne znam zaista da li za nekoga navija, mogu samo da pretpostavim", završio je Novak u šaljivom tonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC