• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova čestitka Zvezdi: Rivalstvo na dobrobit srpskog sporta

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić

Crno-beli čestitali rođendan "večitom rivalu".

 Partizanova čestitka Zvezdi: Rivalstvo na dobrobit srpskog sporta Izvor: MN PRESS

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je u sredu, 4. marta 2020, 75 godina od osnivanja, a rođendanska čestitka stigla je i iz tabora najvećeg rivala - Partizana.

Crno-beli su crveno-belima poželeli zdravlje i uspeh i izrazili nadu da će njihovo tradicionalno rivalstvo doprineti uvažavanju i sportskom duhu.

Možda će vas zanimati

Pismo je objavljeno na sajtu SD Crvena zvezda, a prenosimo ga u celosti, kao i odgovor crveno-belih.

"Poštovani, čestitajući Vam 75.godišnjicu Vašeg sportskog društva, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno i neprolazno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja i afirmisanja atmosfere uvažavanja i sportskog duha, na dobrobit srpskog sporta", piše u poruci koju su potpisali predsednik SD Partizan, Milorad Vučelić i generalni sekretar Milan Obućina.

Odgovor je stigao od predsednika Skupštine SD Crvena zvezda, Petra Škundrića, predsednika Upravnog odbora Nebojše Čovića i generalnog sekretara Igora Milojevića.

"Poštovana gospodo, u ime Sportskog društva Crvena zvezda i svih iz velike crveno-bele porodice, najiskrenije Vam zahvaljujem na upućenim iskrenim čestitkama povodom rođendana SD Crvena zvezda.

Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana kao stubova srpskog sporta, obeležilo je 75 godina postojanja naših sportskih društava, ali i donelo brojne uspehe jugoslovenskog i srpskog sporta u decenijama za nama.

Zato i u ovom trenutku, uz još jednom, zahvalnost na iskrenim čestitkama, izražavam nadu da će naša sportska društva u godinama i decenijama koje dolaze, razvijati atmosferu sportskog duha, uvažavanja i viteštva na sportskim terenima. Kao najveći ambasadori i simboli srpskog sporta, imamo obavezu prema generacijama koje dolaze i rastu uz Crvenu zvezdu i Partizan, a iz čega će veliku dobit imati i srpski sport i društvo u celini".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC