• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Nole uhvatio posljednji let za Evropu

Autor Mirjana Šegan

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković napustio je sa svojim timom Sjedinje Američke Države nakon što je donijeta odluka o neigranju mastersa u Indijan Velsu i Majamiju i prekida sezone

 Novak-Djokovic-napustio-SAD-prije-obustave-letova-za-Evropu-zbog-korona-virus Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Novak Đoković otputovao je u SAD krajem prošle nedjelje, gdje je trebalo da nastupa na prvom mastersu sezone u Indijan Velsu.

Čelnici tog turnira odlučili su da se ne održi ove sezone zbog pandemije korona virusa.

Možda će vas zanimati

Najbolji teniser svijeta, sa svojim timom, ostao je u SAD u iščekivanju vijesti o nastavku ATP sezone, a budući da je izvjesno da se neće igrati ni masters u Majamiju, koji je bio planiran od 23. marta do 4. aprila, odlučili su da se vrate u Evropu.

Kondicioni trener Marko Paniki objavio je na Instagramu fotografiju Đokovićevog tima iz aviona, na kojoj svi osim Novaka imaju maske.

Napisao je da su uhvatili posljednji let za Evropu, prije zvanične obustave avio saobraćaja iz SAD ka Starom kontinentu.

Novak Đoković je prema ranije napravljenom rasporedu trebalo da se nakon američke turneje okrene početku sezone na šljaci, ali je otvoreno pitanje da li će to i moći da uradi, budući da se tenis zvanično neće igrati narednih šest nedjelja, odnosno do 26. aprila.

Na sajtu srpskog asa, nakon izbrisanih mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, stoji da je sljedeći turnir na kojem želi da nastupa Monte Karlo, od 12. aprila, ali će naredni dani pokazati da li će to biti moguće i da izvede.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC