• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Virus se brzo širi i u SAD: Bez tenisa i u Majamiju, bez publike u NCAA!

Autori mondo.rs Autori Mladen Šolak

Nove vanredne mjere u Americi.

 Amerika-korona-virus-otkazan-turnir-Majami-bez-publike-u-NBA-i-koledz-kosarci Izvor: Tanjug, Martin Mejia/AP

Ozvaničeno je da će prva NBA utakmica biti odigrana bez publike zbog virusa korona, a to će biti samo početak konkretnih mera u SAD.

Nakon što je otkazan Indijan Vels, u srijedu tokom večeri/noći trebalo bi da stigne potvrda da neće biti odigran ni turnir u Majamiju, prvobitno zakazan za period od 25. marta do 5. aprila.

Možda će vas zanimati

Naravno, Novak Đoković imao je taj turnir u rasporedu, ali je izvjesno da ni na njemu neće moći da nastupi zbog virusa korona, objavio je "Njujork Tajms".

Istovremeno kada je to najavljeno, oglasila se i Nacionalna asocijacija koledž sporta ("NCAA"), najavom da na predstojećem završnom turniru košarkaša i košarkašica neće biti publike.

"U skladu sa savjetima zdravstvenih zvaničnika i sa zaključicima našeg panela o virusu 'Covid-19', odlučeno je da predstojeći događaji našeg šampionata budu odigrani samo uz prisustvo neophodnog osoblja i ograničenog broja članova porodica. Shvatam koliko je ovo razočaravajuće za sve ljubitelje našeg sporta, ali ova odluka je donijeta na osnovu toga koliko se brzo virus 'Covid-19' širi u SAD. Ova odluka je u najboljem interesu javnog zdravlja, uključujući i zdravlja naših trenera, članova administracije, navijača i najvažnije, naših studenata-igrača", saopštio je direktor "NCAA" Mark Emert.

Nažalost, ove godine će "Martovsko ludilo" biti "Martovski karantin", dok se društvenim mrežama u srijedu širila i glasina da bi ATP mogao da uvede tromjesečno otkazivanje turnira zbog vanredne situacije usljed virusa korona.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC