• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Po peti put u posljednjih pet godina - OTKAZUJE se Habib vs Toni?

Autor mondo.rs

Ovog puta je razlog zabrana putovanja.

 MMA UFC Habib Nurmagomedov Toni Ferguson otkazivanje borbe Izvor: Getty Images/Ethan Miller, Ethan Miller/Getty Images North America

Habib Nurmagomedov je neporažen u UFC-u, a jedan od najvećih izazova u karijeri trebalo bi da mu bude Toni Ferguson. Po informacijama koje stižu iz SAD, borbe ni ovog puta neće biti.

Ukoliko se jedan od UFC događaja koji se najviše čekaju u ovoj godini otkaže, to će biti čak peti put da se otkazuje meč ove dvojice boraca, iako je najavljen.

Možda će vas zanimati

 Jedan od najupućenijih novinara u MMA, ESPN-ov Ariel Helvani, tvrdi da će zabrana putovanja spriječili okršaj Habiba i Tonija, koji je prvobitno zakazan za 18 april. To se uopšte ne sviđa Fergusonu.

On je na svom tviter profilu saopštio da mu Nurmagomedov, neporaženi šampion, neće pobjeći. On tvrdi da će naći ruskog borca gdje god da se krije od meča koji se bliži i da će mu oteti pojas.


Ukoliko se Toni Ferguson ipak ne zadovolji ovakvim razvojem situacije, moglo bi da se desi da 18. aprila izađe na megdan nekom drugom borcu. Njegovo učešće nije sporno, on želi da se takmiči, ali još nije definisano ko bi mogao da mu bude protivnik.

Habib Nurmagomedov je trenutno u Rusiji, gdje ga je ''zatekla'' epidemija korona virusa. Zbog toga ne može da otputuje u SAD, iako je želio da brani pojas protiv Fergusona.

Njihovi mečevi su do sada otkazivani četiri puta, po dva puta zbog povrede oba borca. Ranije su zakazivani za decembar 2015, aprilu naredne godine, martu 2017. godine i aprilu 2018.

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC