• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković nije znao da ne smije da trenira: "Pogrešno smo tumačili pravila"

Autor Mladen Šolak

Srpski teniser je poslao zahtjev teniskom klubu, oni su odobrili, a nisu bili svjesni da je to suprotno odredbi saveza. Novak će sačekati nekoliko dana.

 Novak-Djokovic-nije-smio-da-trenira Izvor: MN PRESS

Novak Đoković "okačio" je u ponedjeljak na društvenu mrežu Instagram fotografiju iz jednog teniskog kluba u Španiji. Sliku je napravio na terenu, što je navelo na logičan zaključan da je prethodno trenirao, a to ne bi smio zbog trenutnih pravila u toj državi.

Možda će vas zanimati

Dan kasnije, teniski klub "Puerte Romano", u kojem je Novak boravio, oglasio se saopštenjem u vezi sa dozvolom za trening koju je srpski teniser tražio, a predstavnici kluba izdali.

Kada je saznao za objavu Teniske federacije Španije o zabrani izlaska na teren do sljedećeg ponedjeljka, 11 maja, Đoković je shvatio situaciju i neće do naredne nedjelje koristiti usluge tog teniskog kompleksa.

Taj teniski klub je izjavio da je Novak poslao zahtjev da trenira 4. maja, što nije bilo strano jer uvijek koristi usluge tog objekta kada je u Marbelji. Tog dana, u ponedjeljak, sportistima je bilo dozvoljeno da počnu da treniraju, ali je u konsultaciji sa tamošnjim teniskim savezom ipak precizirano da da će Đoković ipak morati da sačeka naredni ponedjeljak.

Novak je obaviješten o tome i dvije strane su se saglasile da on tada počne da radi.

"Žalimo što je naše tumačenje pravila bilo pogrešno i što je to moglo da uzrokuje neugodnosti za gospodina Đokovića, kao i za svakog drugog građana", objašnjeno je.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC