• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos će ovo zapamtiti Nadalu: Ispala vijeka pred svima!

Autor Milutin Vujičić

Poslije ovoga tek bi moglo da "proključa" između njih dvojice...

 Nik-Kirjos-i-Rafael-Nadal-Instagram-lajv-ispala Izvor: Guliver/DiMaggio/Getty Images

U vreme pandemije korona virusa mnogi sportisti odlučili su da putem društvenih mreža prave zajedničke razgovore kako bi oraspoložili navijače u karantinu, međutim ne pristaju baš svi na sve!

Prije nekoliko dana australijski teniser Nik Kirjos uputio je javni poziv svom starijem kolegi Rafaelu Nadalu da organizuju Instagram "lajv", što mnogima u početku nije bila jasna "kombinacija" pošto nisu baš bliski van terena...

Možda će vas zanimati

Nadal nije ništa odgovorio Kirjosu na ovaj poziv, prolazilo je vrijeme, da bi potom Španac u intervjuu za lokalni list iz Galicije konačno stavio tačku na "lajv".

"Nemam ništa protiv toga da radimo 'lajv', ali mislim da postoji generacijski jaz između nas dvojice", probao je da uvije u mašnu izgovor Rafael Nadal koji je i tokom prethodne godine imao nekoliko zanimljivih izjava na temu kontroverznog tenisera.

Poslije jednog "naelektrisanog" meča Kirjos je poručio da sa Nadalom nikada ne bi "popio pivo", a to mu je očigledno zapamtio "Bik sa Majorke".

Nadal je takođe rekao za Kirjosa da nema poštovanja prema navijačima, da bi Australijanac, koji je pobijedio Španca u tri od osam međusobnih duela, kazao da on prosto "ne zna da gubi".

"Mislim da bi se više zabavio s nekim ko je mlađi od njega i više leži njegovom životnom stilu", dodao je Nadal i time definitivno zaključio priču o Instagram "lajvu" sa Australijancem koji će mu ovaj "seen" sigurno zapamtiti.

Dobro je poznato da je Kirjos u prošlosti najviše "napadao" Đokovića, ali pošto su mu tokom pandemije prvo Federer, a onda Nadal, "stali na žulj", možda se to promijeni.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC