• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos UDARIO po Novaku: I onda sam JA neodgovoran!?

Autor Milutin Vujičić

Nakon što je Đoković saopštio da je pozitivan na testu za COVID-19, očekivano se oglasio i Kirjos...

 Nik Kirjos ponovo kritikuje Novaka Đokovića Izvor: Guliver/Michael Dodge/Getty Images

Nik Kirjos je oduvijek bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, a novu podlogu da usmjeri "otrovne strelice" prema najboljem teniseru svijeta dobio je ovog popodneva.

Đoković je saopštio da je pozitivan na COVID-19, kao i njegova supruga Jelena, što je izazvalo neočekivano žustre komentare na društvenim mrežama, čak se govori i o tome da je to i zaslužio, pa se mnogi na Twitteru čak i raduju lošoj vijesti koju je objelodanio.

Možda će vas zanimati

Očekivano, morao je da se oglasi i Nik Kirjos, koji je prije toga rekao i da je "kretenska odluka" da se Adrija tur održi pred publikom, kazavši da to nije primjer kakav je svijetu potreban...

"Molim se za igrače koji su zaraženi korona virusom. Nemojte više da mi bilo šta zamjerate što sam uradio i bilo je označeno 'neodgovorno' ili 'glupavo' - ovo je najgori primjer", napisao je Nik Kirjos uz okačen snimak provoda Novaka Đokovića i njegovih gostiju u Beogradu.

Oduvijek je Australijanac bio poznat kao "loš momak svjetskog tenisa", ali pitanje je da li će preusmjeravanjem pažnje na Novaka Đokovića uspjeti i sebe da "opere".

Uz Đokovića su (za sada) zaraženi Dimitrov, Ćorić i Troicki (i njegova trudna supruga), a kritike stižu iz čitavog svijeta. Tako je i prije objavljivanja rezultata "L'Ekip" objavio spornu karikaturu, Bruno Soareš je Adrija tur prozvao "horor šouom", dok je jedini u odbranu Noleta stao Rišar Gaske.

Podsjetimo, Adrija tur je u međuvremenu otkazan, a kritike stižu i iz Hrvatske, pošto je drugi vikend turnira organizovan u Zadru, pa je prije finala Dimitrov objavio da je pozitivan.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC