• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekivana odluka: Ništa od dolaska Đokovića u Banjaluku i Sarajevo!

Autor mondo.ba

Adrija tur neće biti nastavljen.

 Očekivana odluka: Ništa od dolaska Đokovića u Banjaluku i Sarajevo! Izvor: Promo/Teniski savez RS

Nakon informacije da je Novak Đoković zaražen korona virusom, održan je sastanak Organizacionog odbora Adrija tura, na kojem je donijeta odluka da turnir neće biti nastavljen, odnosno da najbolji srpski teniser neće gostovati u Banjaluci i Sarajevu.

Očekivana odluka stigla je nakon što je nekolicina tenisera, koji su prethodnih dana nastupali na Turu, saopštila da je pozitivna na Covid-19, među kojima se našao i prvi reket svijeta i njegova supruga Jelena.

Osim Noleta zaraženi su Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Viktor Troicki, te kondicioni trener Đokovića Marko Paniki i trener Dimitrova Kristijan Groh.

Možda će vas zanimati

"Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave", izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

"Zahvaljujemo se svima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva, svima koji su prethodnih dana vrijedno radili na pripremi ovih događaja. Cijenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u djelo, čim se za to steknu uslovi", dodao je Đoković.

On je još jegnom naglasio da je kompletna ideja imala humanitarni karakter, kako bi se omogućilo igračima iz regiona da zarade, ali i da se promoviše teniski sport.

"Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid-19 virusom sa željom da se što prije oporave", naveli su iz organizacionog odbora Adrija tura.

JOŠ VIJESTI O ADRIJA TURU

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kona

Mislim, ovo je stvarno za: AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA !!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC