• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stao u njegovu odbranu: Đoković nikome nije stavio pištolj na glavu!

Autor Nebojša Marković

Mnogi ovih dana kritikuju najboljeg tenisera sveta, ali ne i on.

 Stao u njegovu odbranu: Đoković nikome nije stavio pištolj na glavu! Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Novaka Đokovića gotovo da nema ko nije napao u trenucima kada se otkrilo da su pojedini teniseri na Adria turu bili zaraženi korona virusom.

Lista onih koji su stali u red da kritikuju najboljeg tenisera sveta je podugačka, ali ima i onih koji su podržali Đokovića.

Možda će vas zanimati

Među njima je Rišar Gaske.

Nakon što su britanski i američki mediji govorili da je Đoković bio nemaran i neodgovoran, a francuski mediji su užasnom karikaturom portretisali Đokovića kao hodajući korona virus.

Čak je i hrvatski "Indeks" Đokovićev Adria tur okarakterisao kao "regionalni rasadnik korone". Ipak, francuski teniser je imao daleko umereniji stav.

"Đoković nije krivac. Nije nikome stavio pištolj na glavu niti je zahtevao da na tribinama bude 5.000 ljudi. Vlada je dopustila da se na jednom mestu okupi toliki broj gledalaca. Ti ljudi dovedeni su u zabludu, to je bilo jedino mesto na svetu gde se to moglo videti u ovim trenucima", rekao je Gaske za "L'Ekip".

Osvajač 15 ATP turnira je rekao da prisutnost kovida-19 otvara novu eru u tenisu i da će tribine na turnirima još dugo biti prazne.

"Verujem da ćemo krenuti napred, bez obzira na nekoliko slučajeva zaraze. Ne verujem da će doći do otkazivanja turnira. Ljudima je teško pojmiti šta se događa, ali ušli smo u novu eru. Ovo je neki drugačiji svet od onog koji smo poznavali. Iznenadilo bi me, ipak, da se takmičenja ukinu. Turniri neće stati zbog ovog slučaja", rekao je Rišar Gaske.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC