• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka zbog korone na Adrija Turu: Sad i oni idu na testiranje

Autor Mirjana Šegan

I učesnici turnira Eastern European championship u Beogradu, u organizaciji Janka Tipsarevića, biće podvrgnuti testu na Covid-19

 Frka zbog korone na Adrija Turu: Sad i oni idu na testiranje turnir Janka Tipsarevića Izvor: MN PRESS

Vest o tome da je nekoliko učesnika Adrija Tura zaraženo korona virusom, ozbiljno su shvatili i na turniru Janka Tipsarevića Eastern European championship u Beogradu koji organizuje Akademija Tipsarević.

Grigor Dimitrov, bugarski teniser koji je prvi saopštio da je pozitivan, igrao je fudbal sa nekolicinom igrača koji će ove nedelje nastupati na Olimpu, pa su organizatori odlučili da učesnici budu podvrgnuti testu.

Možda će vas zanimati

"Nemamo nikakve restrikcije, niti nas je neko kontaktirao da smo ugroženi ili slično, ali smo počeli da testiramo igrače", izjavio je za "Sportski žurnal" Darko Gagić, menadžer Akademije Tipsarević.

Viktor Troicki, koji je takođe potvrdio da je zaražen korona virusom, trebalo je da učestvuje na Olimpu, ali je pre početka ovonedeljnog turnira otkazao nastup, a nastup hrvatskog tenisera Borne Ćorića koji je na Adrija Turu u Zadru saznao da je pozitivan, pod velikim je znakom pitanja.

Na turniru na Olimpu nema linijskih sudija niti skupljača loptica, ali ni publike, iako ulaz nije zvanično zabranjen.

"Tribina nema, niti će ih biti, na terenu su samo igrači i glavni sudija i to smo potpuno svesno uradili. Ulaz je otvoren, svako može da dođe, ali klub ne može da primi mnogo ljudi. Imamo redare koji paze o tome da ne uđe previše posetilaca, međutim, to se do sada nije dogodilo", napomenuo je Gagić.

On dodaje da osim Borne Ćorića, nijedan od prijavljenih igrača nije otkazao nastup. I učešće Hrvata još je neizvesno.

"Niko se ne javlja, bar ja ne znam. Naravno, igranje Ćorića je pod znakom pitanja. On je trebalo da učestvuje u završnici našeg turnira 13. jula, videćemo šta će biti, da li će odlučiti da ipak igra ili ne", napomenuo je menadžer turnira Eastern European championship u Beogradu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC