• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Horor šou": Žestoke kritike Novaku, kažu da kvari imidž tenisa!

Autor Milutin Vujičić

Poslije jučerašnjeg saznanja da su dvojica učesnika Adrija tura pozitivna na korona virusa, nove reakcije...

 Novak-Djokovic-kritike-Bruno-Soares-Savjet-igraca Izvor: MN PRESS

Humanitarni turnir Adrija tur bila je sjajna ideja Novaka Đokovića kojom je želio da vrati ljudima osmijeh na lice poslije nekoliko mjseci tokom kojih su bili zatvoreni u kućama zbog pandemije korona virusa, ali čini se da svijet još nije spreman za "povratak u normalu".

To potvrđuju podaci da su najmanje trojica tenisera učesnika Adrija tura "pokupili" COVID-19, a da neki poput Novaka Đokovića i dalje čekaju rezultate testa.

Možda će vas zanimati

Zbog svega ovoga najbolji teniser svijeta polako dobija žestoke kritike. One prije svega dolaze iz američkih medija, ali i kolega, pošto se prvo oglasio Nik Kirjos, potom i najbolji britanski teniser Den Evans, da bi sada Đokovića "načepio" i kolega iz Savjeta igrača.

Brazilski teniser Bruno Soareš kazao je da je Đoković bio izuzetno neodgovoran, poručivši da je dovoljno jasno koliki je problem napravio kada mu Nik Kirjos "drži lekcije".

"To je bio horor šou. Velika neodgovornost i nezrelost. Bili su jako neoprezni i...nemam čak ni pravu riječ za taj njihov postupak. U situaciji kakva je trenutna na sjevernoj polulopti, gdje nema toliko mnogo slučajeva, nećete otići na žurku, na koncert i onda to još da kačite na Instagram. Trebalo bi da imaju minimum poštovanaja za ono što se dešava u svijetu. To je horor šou!", kazao je Bruno Soareš.

Novak Đoković je predsjednik ATP Savjeta igrača, čiji je član i Bruno Soareš, a Brazilac ističe da zbog manjka odgovornosti koji je pokazao u prethodnom periodu šteti imidžu tenisa.

"Njihov turnir donosi malu paniku. Vidjeli smo da je bilo mnogo neodgovornosti, a drugi turniri sličnog tipa bez publike su imali drugačiji protokol", kazao je Bruno Soareš i nastavio da kritikuje Novaka Đokovića. poručivši da "ne mora da se složi s njim".

Očekuje se da će se Đoković u toku sutrašnjeg dana obratiiti javnosti i saopštiti rezultate testa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC